Domácí jahodový sirup
Ingredience
1 kg | jahod |
1 kg | cukru krupice |
4 | snítky čerstvé máty |
2 | snítky čerstvé bazalky |
10 g | kyseliny citronové |
Postup přípravy
1. Omyjte 1 kg jahod, očistěte je a rozmixujte. Smíchejte s 1 kg cukru, 2 snítkami nasekané máty a bazalky a nechte 2 dny v chladničce odležet.
2. Přes jemné sítko pak směs přeceďte do hrnce. Přisypte 10 g kyseliny citronové, zahřejte těsně pod bod varu a pak pomocí trychtýře nalijte do sterilizovaných lahví. Uchovejte v chladu. Při podávání s vodou nebo perlivou sodou ozdobte zbylými lístky máty. Stejným způsobem můžete zpracovat podle fantazie jakékoli sezonní ovoce. Děti budou tento sirup milovat.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY