Domácí bylinkové máslo 3× jinak
Ingredience
250 g | másla |
50 g | čerstvé pažitky |
1 | stroužek česneku |
1 | limeta |
sůl | |
pepř | |
250 g | másla |
2 | stroužky česneku |
10 g | čerstvého rozmarýnu |
10 g | čerstvého tymiánu |
10 g | čerstvé pažitky |
sůl | |
pepř | |
250 g | másla |
1 | stroužek česneku |
100 g | sušených rajčat v oleji |
1 | hrst čerstvé bazalky |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
1. Oloupejte stroužky česneku a nasekejte přísady na vámi vybranou příchuť másla na velmi jemno.
2. Ve větší míse ručním mixérem ušlehejte máslo a všechny přísady na dané máslo. Osolte a opepřete dle chuti. U limety vymačkejte šťávu a můžete použít také nastrouhanou kůru.
3. Směs másla a dalších surovin přeneste na dostatečně velký kus potravinářské fólie a srolujte ve válec. Oba konce pevně zatočte a dejte do lednice chladit alespoň na 1 hodinu.
4. Vychlazené máslo je připravené k podávání. Ať vám chutná.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY