
Domácí bylinkové máslo 3× jinak
Domácí bylinková másla dodají čerstvou chuť a jarní energii téměř každému pokrmu. Zkuste je na pečené maso, na dušenou zeleninu nebo jen tak namazat na čerstvý křupavý chleba.
Postup přípravy
1. Oloupejte stroužky česneku a nasekejte přísady na vámi vybranou příchuť másla na velmi jemno.
2. Ve větší míse ručním mixérem ušlehejte máslo a všechny přísady na dané máslo. Osolte a opepřete dle chuti. U limety vymačkejte šťávu a můžete použít také nastrouhanou kůru.
3. Směs másla a dalších surovin přeneste na dostatečně velký kus potravinářské fólie a srolujte ve válec. Oba konce pevně zatočte a dejte do lednice chladit alespoň na 1 hodinu.
4. Vychlazené máslo je připravené k podávání. Ať vám chutná.
Pomohl vám recept?
2hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod