Dobře naložené ředkvičky
Ingredience
15 | ředkviček |
250 ml | vody |
50 ml | jablečného octa |
20 g | třtinového cukru |
sůl |
Postup přípravy
1. Ředkvičky zbavte lístků, očistěte a nakrájejte na tenké plátky, buď pomocí mandolíny, nebo ostrým nožem.
2. V rendlíku přiveďte k varu 250 ml vody.
3. Pak do vařící vody přidejte 50 ml jablečného octa, cukr a špetku soli. Vše vařte po dobu 5 minut.
4. Do dobře vymyté sklenice vložte nakrájené ředkvičky, zalijte připraveným nálevem, zhruba 4 mm pod okraj, zavřete a nechte asi hodinu odležet. Pak uložte do lednice. Ředkvičky se postupně zbarví do světle růžové barvy. Uvidíte, že budou chutnat.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY