
Dip z pečeného lilku
Postup přípravy
Lilky dejte na 20 minut péct do trouby rozpálené na 200 °C. Pak oloupejte puchýřkovitou kůži a dužinu nasekejte a rozmixujte spolu s jogurtem, lučinou, šťávou z citronu, česnekem a chilli. Podle chuti osolte. Podávejte zastříknuté olejem, s libanonským chlebem.
Pomohl vám recept?
34hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod