Od 25. 2. je vstup do prodejen možný pouze s ústy a nosem zakrytými respirátorem FFP2,
nanorouškou nebo dvěmi chirurgickými rouškami.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Dětské svařené víno

Další recepty a články

Asijská polévka s hlívou a...
Asijská polévka s...
Asijská polévka s hlívou a...
Asijská polévka s hlívou a...
Asijský salát s kuřecím masem
Asijský salát s...
Asijský salát s kuřecím masem
Asijský salát s kuřecím masem
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky...
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky s dipem...
Bylinková čočka s růžičkovou...
Bylinková čočka s...
Bylinková čočka s růžičkovou...
Bylinková čočka s růžičkovou...

Dětské svařené víno

Co budete potřebovat

70 g krupicového cukru
3 hřebíčky
2 svitky skořice
proužky kůry z pomeranče
proužky kůry z citronu
50 ml horké citronové nebo limetové
šťávy
1 litr červeného hroznového moštu
kolečka citronu na ozdobení

Jak na to?

Cukr zalijte v rendlíku 200 ml vody, přidejte hřebíček, skořici a citrusovou kůru. Povařte 5 minut. Pak sirup přelijte do většího hrnce, přidejte citrusovou šťávu, přiveďte k varu, přidejte hroznový mošt a udržujte teplé. Před podávaním vyndejte koření a ozdobte kolečky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dětské svařené víno

Velmi snadné Magazín 12/2014
Průměrné hodnocení 3 (3)

Co budete potřebovat

70 g krupicového cukru
3 hřebíčky
2 svitky skořice
proužky kůry z pomeranče
proužky kůry z citronu
50 ml horké citronové nebo limetové
šťávy
1 litr červeného hroznového moštu
kolečka citronu na ozdobení

Jak na to?

Cukr zalijte v rendlíku 200 ml vody, přidejte hřebíček, skořici a citrusovou kůru. Povařte 5 minut. Pak sirup přelijte do většího hrnce, přidejte citrusovou šťávu, přiveďte k varu, přidejte hroznový mošt a udržujte teplé. Před podávaním vyndejte koření a ozdobte kolečky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Asijská polévka s hlívou a...
Asijská polévka s hlívou a...
Asijská polévka s hlívou a...
Asijská polévka s hlívou a...
Asijský salát s kuřecím masem
Asijský salát s kuřecím masem
Asijský salát s kuřecím masem
Asijský salát s kuřecím masem
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky s dipem...
Brokolicové placičky s dipem...
Bylinková čočka s růžičkovou...
Bylinková čočka s růžičkovou...
Bylinková čočka s růžičkovou...
Bylinková čočka s růžičkovou...

Inspirujte se podobnými recepty