Další recepty a články
Datlová žemlovka
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 160 °C. Chleba rozkrájejte na větší kousky. Na dno máslem vymazané formy dejte vrstvu chleba, posypte polovinou datlí, přidejte další vrstvu chleba, zbytek datlí a zakončete opět vrstvou chleba. Zalijte rovnoměrně máslem. Mléko, vajíčka, sůl, cukr a skořici prošlehejte a nalijte do formy. Nechte alespoň 10 minut pořádně vsáknout do chleba. Pečte 35 minut dozlatova.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Datlová žemlovka
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 160 °C. Chleba rozkrájejte na větší kousky. Na dno máslem vymazané formy dejte vrstvu chleba, posypte polovinou datlí, přidejte další vrstvu chleba, zbytek datlí a zakončete opět vrstvou chleba. Zalijte rovnoměrně máslem. Mléko, vajíčka, sůl, cukr a skořici prošlehejte a nalijte do formy. Nechte alespoň 10 minut pořádně vsáknout do chleba. Pečte 35 minut dozlatova.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio