×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Ďábelské topinky

Další recepty a články

Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s...
Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní...
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím...
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát...
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...

Ďábelské topinky

Co budete potřebovat

450 g hovězí roštěné nebo jiného
steakového masa, na proužky
sůl a mletý pepř
2 lžíce slunečnicového oleje
1 cibule, na kolečka
1 chilli paprička, zbavená semínek,
nakrájená na proužky
1 červená paprika, nakrájená na proužky
Na marinádu
5 lžic červeného vína
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžička třtinového cukru
Na česnekové topinky
4 krajíce chleba, opečené v toustovači
50 g másla
1 stroužek česneku, prolisovaný + sůl

Jak na to?

Na marinádu smíchejte víno, sójovou omáčku, hořčici a cukr. Maso osolte a opepřete, pak ho obalte v marinádě. V pánvi rozehřejte olej a na mírném plameni na něm opečte do zlaté barvy cibuli. Vyjměte ji z pánve a odložte. Do pánve vhoďte marinované maso a chilli papričku s paprikou. Opékejte 1–2 minuty, pak přidejte zbylou marinádu a nechte ji na mase a paprice zhoustnout.
Chleba opečte v toustovači. Máslo utřete s česnekem a solí. Potřete jím čerstvě opečený chléb, přidejte ďábelskou směs a posypte opečenou cibulí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ďábelské topinky

Snadné Magazín 4/2015
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

450 g hovězí roštěné nebo jiného
steakového masa, na proužky
sůl a mletý pepř
2 lžíce slunečnicového oleje
1 cibule, na kolečka
1 chilli paprička, zbavená semínek,
nakrájená na proužky
1 červená paprika, nakrájená na proužky
Na marinádu
5 lžic červeného vína
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžička třtinového cukru
Na česnekové topinky
4 krajíce chleba, opečené v toustovači
50 g másla
1 stroužek česneku, prolisovaný + sůl

Jak na to?

Na marinádu smíchejte víno, sójovou omáčku, hořčici a cukr. Maso osolte a opepřete, pak ho obalte v marinádě. V pánvi rozehřejte olej a na mírném plameni na něm opečte do zlaté barvy cibuli. Vyjměte ji z pánve a odložte. Do pánve vhoďte marinované maso a chilli papričku s paprikou. Opékejte 1–2 minuty, pak přidejte zbylou marinádu a nechte ji na mase a paprice zhoustnout.
Chleba opečte v toustovači. Máslo utřete s česnekem a solí. Potřete jím čerstvě opečený chléb, přidejte ďábelskou směs a posypte opečenou cibulí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...

Inspirujte se podobnými recepty