×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Ďábelské topinky

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Ďábelské topinky

Co budete potřebovat

450 g hovězí roštěné nebo jiného
steakového masa, na proužky
sůl a mletý pepř
2 lžíce slunečnicového oleje
1 cibule, na kolečka
1 chilli paprička, zbavená semínek,
nakrájená na proužky
1 červená paprika, nakrájená na proužky
Na marinádu
5 lžic červeného vína
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžička třtinového cukru
Na česnekové topinky
4 krajíce chleba, opečené v toustovači
50 g másla
1 stroužek česneku, prolisovaný + sůl

Jak na to?

Na marinádu smíchejte víno, sójovou omáčku, hořčici a cukr. Maso osolte a opepřete, pak ho obalte v marinádě. V pánvi rozehřejte olej a na mírném plameni na něm opečte do zlaté barvy cibuli. Vyjměte ji z pánve a odložte. Do pánve vhoďte marinované maso a chilli papričku s paprikou. Opékejte 1–2 minuty, pak přidejte zbylou marinádu a nechte ji na mase a paprice zhoustnout.
Chleba opečte v toustovači. Máslo utřete s česnekem a solí. Potřete jím čerstvě opečený chléb, přidejte ďábelskou směs a posypte opečenou cibulí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ďábelské topinky

Snadné Magazín 4/2015
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

450 g hovězí roštěné nebo jiného
steakového masa, na proužky
sůl a mletý pepř
2 lžíce slunečnicového oleje
1 cibule, na kolečka
1 chilli paprička, zbavená semínek,
nakrájená na proužky
1 červená paprika, nakrájená na proužky
Na marinádu
5 lžic červeného vína
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžička třtinového cukru
Na česnekové topinky
4 krajíce chleba, opečené v toustovači
50 g másla
1 stroužek česneku, prolisovaný + sůl

Jak na to?

Na marinádu smíchejte víno, sójovou omáčku, hořčici a cukr. Maso osolte a opepřete, pak ho obalte v marinádě. V pánvi rozehřejte olej a na mírném plameni na něm opečte do zlaté barvy cibuli. Vyjměte ji z pánve a odložte. Do pánve vhoďte marinované maso a chilli papričku s paprikou. Opékejte 1–2 minuty, pak přidejte zbylou marinádu a nechte ji na mase a paprice zhoustnout.
Chleba opečte v toustovači. Máslo utřete s česnekem a solí. Potřete jím čerstvě opečený chléb, přidejte ďábelskou směs a posypte opečenou cibulí.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Inspirujte se podobnými recepty