Ďábelské topinky
Ingredience
450 g | hovězí roštěné nebo jiného |
steakového masa, na proužky | |
sůl a mletý pepř | |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
1 | cibule, na kolečka |
1 | chilli paprička, zbavená semínek, |
nakrájená na proužky | |
1 | červená paprika, nakrájená na proužky |
Na marinádu | |
---|---|
5 | lžic červeného vína |
1 | lžíce sójové omáčky |
1 | lžíce dijonské hořčice |
1 | lžička třtinového cukru |
Na česnekové topinky | |
4 | krajíce chleba, opečené v toustovači |
50 g | másla |
1 | stroužek česneku, prolisovaný + sůl |
Postup přípravy
Na marinádu smíchejte víno, sójovou omáčku, hořčici a cukr. Maso osolte a opepřete, pak ho obalte v marinádě. V pánvi rozehřejte olej a na mírném plameni na něm opečte do zlaté barvy cibuli. Vyjměte ji z pánve a odložte. Do pánve vhoďte marinované maso a chilli papričku s paprikou. Opékejte 1–2 minuty, pak přidejte zbylou marinádu a nechte ji na mase a paprice zhoustnout.
Chleba opečte v toustovači. Máslo utřete s česnekem a solí. Potřete jím čerstvě opečený chléb, přidejte ďábelskou směs a posypte opečenou cibulí.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY