×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Cupcaky s tvarohem a borůvkami

Další recepty a články

Italské tyčinky grissini s...
Italské tyčinky...
Italské tyčinky grissini s...
Italské tyčinky grissini s...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensáls...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s...
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na...
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...

Cupcaky s tvarohem a borůvkami

24977845-javorovy-sirup-bioBio javorový sirup

Přírodní sladidlo známé již několik staletí.
Vstřebává se střevními stěnami,
a tak si organismus vezme jen
tolik cukru, kolik skutečně
potřebuje.

 

 

Co budete potřebovat

170 g másla, pokojové teploty
170 g krystalového cukru
2 vejce
bílky ze 3 vajec
200 ml mléka
320 g hladké mouky
1 sáček kypřicího prášku
2 lžíce kokosu
špetka soli
NA OZDOBU
1 tvaroh polotučný, ve vaničce
1 lžíce moučkového cukru
3 lžíce javorového sirupu
šťáva a nastrouhaná kůra z 1 citronu
borůvky a maliny
čerstvá máta

Jak na to?

Troubu předehřejte na 160 °C. V misce utřete máslo, cukr a vejce. Bílky vyšlehejte s mlékem a přimíchejte do máslové směsi. Do ní pak jemně vmíchejte mouku s kypřicím práškem a solí. Těstem naplňte formičky do 2/3 – při pečení vyběhnou. Dejte do trouby a pečte 15–20 minut. Mezitím smíchejte tvaroh s cukrem a javorovým sirupem, přidejte pár kapek citronové šťávy a trošku citronové kůry a dejte do lednice na chvilku uležet. Upečené cupcaky nechte vychladnout a pak jim seřízněte horní kopečky. Ozdobte je cukrářským sáčkem naplněným tvarohem, posypte borůvkami, malinami a ozdobte lístky máty.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Cupcaky s tvarohem a borůvkami

Dezert Velmi snadné Znáte z TV , 5. díl Magazín 10/2016 Počet porcí: na 12 cupcaků
(0)

24977845-javorovy-sirup-bioBio javorový sirup

Přírodní sladidlo známé již několik staletí.
Vstřebává se střevními stěnami,
a tak si organismus vezme jen
tolik cukru, kolik skutečně
potřebuje.

 

 

Co budete potřebovat

170 g másla, pokojové teploty
170 g krystalového cukru
2 vejce
bílky ze 3 vajec
200 ml mléka
320 g hladké mouky
1 sáček kypřicího prášku
2 lžíce kokosu
špetka soli
NA OZDOBU
1 tvaroh polotučný, ve vaničce
1 lžíce moučkového cukru
3 lžíce javorového sirupu
šťáva a nastrouhaná kůra z 1 citronu
borůvky a maliny
čerstvá máta

Jak na to?

Troubu předehřejte na 160 °C. V misce utřete máslo, cukr a vejce. Bílky vyšlehejte s mlékem a přimíchejte do máslové směsi. Do ní pak jemně vmíchejte mouku s kypřicím práškem a solí. Těstem naplňte formičky do 2/3 – při pečení vyběhnou. Dejte do trouby a pečte 15–20 minut. Mezitím smíchejte tvaroh s cukrem a javorovým sirupem, přidejte pár kapek citronové šťávy a trošku citronové kůry a dejte do lednice na chvilku uležet. Upečené cupcaky nechte vychladnout a pak jim seřízněte horní kopečky. Ozdobte je cukrářským sáčkem naplněným tvarohem, posypte borůvkami, malinami a ozdobte lístky máty.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Italské tyčinky grissini s...
Italské tyčinky grissini s...
Italské tyčinky grissini s...
Italské tyčinky grissini s...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...

Inspirujte se podobnými recepty