×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Coleslaw z červeného zelí a burger naháč

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Coleslaw z červeného zelí a burger naháč

Co budete potřebovat

Coleslaw:
1 menší hlávka červeného zelí
4 větší mrkev
hrst petrželky
1 jarní cibulka
1 lžíce dijonské hořčice
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce jablečného octa
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička medu
sůl, pepř
Hranolky:
600 g brambor
2 lžíce oleje
sůl
Burger:
450 g výrobku z mletého hovězího masa
1/2 bílé cibule
2 stroužky česneku
1 menší mrkev
1 vejce
1 lžíce sójové omáčky
30 g strouhanky
sůl, pepř
Olej

Jak na to?

Zelí nakrouhejte najemno, mrkve nastrouhejte a dejte do salátové mísy. Přidejte nasekanou petrželku a jarní cibulku nakrájenou najemno. Na dresink prošlehejte v hrnku dijonskou hořčici s olivovým olejem, octem, citronovou šťávou a medem. Nalijte na salát a dobře promíchejte. Podle chuti přidejte sůl a pepř.
Brambory dobře omyjte a neloupejte. Nakrájejte je na silné hranolky, pokapejte olejem a prohoďte, aby se dobře obalily. Rozprostřete na plech, posolte a pečte při teplotě 180 °C 25 minut dozlatova.
Mleté maso smíchejte s cibulí nakrájenou na kostičky, přidejte nasekaný česnek, strouhanou mrkev, vejce a sójovou omáčku. Dobře propracujte a přidejte také strouhanku, aby se vše dobře spojilo. Dochuťte solí a pepřem.
Rozdělte na čtyři díly a vytvarujte burgery. Potřete olivovým olejem a opečte na pánvi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Coleslaw z červeného zelí a burger naháč

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bez laktózy Magazín 9/2017 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

Coleslaw:
1 menší hlávka červeného zelí
4 větší mrkev
hrst petrželky
1 jarní cibulka
1 lžíce dijonské hořčice
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce jablečného octa
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička medu
sůl, pepř
Hranolky:
600 g brambor
2 lžíce oleje
sůl
Burger:
450 g výrobku z mletého hovězího masa
1/2 bílé cibule
2 stroužky česneku
1 menší mrkev
1 vejce
1 lžíce sójové omáčky
30 g strouhanky
sůl, pepř
Olej

Jak na to?

Zelí nakrouhejte najemno, mrkve nastrouhejte a dejte do salátové mísy. Přidejte nasekanou petrželku a jarní cibulku nakrájenou najemno. Na dresink prošlehejte v hrnku dijonskou hořčici s olivovým olejem, octem, citronovou šťávou a medem. Nalijte na salát a dobře promíchejte. Podle chuti přidejte sůl a pepř.
Brambory dobře omyjte a neloupejte. Nakrájejte je na silné hranolky, pokapejte olejem a prohoďte, aby se dobře obalily. Rozprostřete na plech, posolte a pečte při teplotě 180 °C 25 minut dozlatova.
Mleté maso smíchejte s cibulí nakrájenou na kostičky, přidejte nasekaný česnek, strouhanou mrkev, vejce a sójovou omáčku. Dobře propracujte a přidejte také strouhanku, aby se vše dobře spojilo. Dochuťte solí a pepřem.
Rozdělte na čtyři díly a vytvarujte burgery. Potřete olivovým olejem a opečte na pánvi.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat