Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Čokoládovo-ořechové kostky s pistáciemi

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s avokádovou...

Čokoládovo-ořechové kostky s pistáciemi

Co budete potřebovat

175 g pistácií, v celku
100 g mandlí, nasekaných
20 g másla
600 g hořké čokolády
200 g mléčné čokolády
200 g vlašských ořechů, nasekaných

Jak na to?

Pistácie a mandle promíchejte a mírně opečte na másle. Nechte zcela zchladnout. Obě čokolády nalámejte do rendlíku a nad vroucí vodou nechte rozpustit a promíchejte. Pak do čokolády vmíchejte pistácie s mandlemi i vlašské ořechy. Směs nalijte do lehce vymazané formy 20 x 30 cm vyložené pečicím papírem. V lednici nechte dvě hodiny ztuhnout. Pak nakrájejte na zhruba padesát kostiček.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čokoládovo-ořechové kostky s pistáciemi

Dezert Velmi snadné Česká Cukroví Vánoce Magazín 12/2011
Průměrné hodnocení 4 (20)

Co budete potřebovat

175 g pistácií, v celku
100 g mandlí, nasekaných
20 g másla
600 g hořké čokolády
200 g mléčné čokolády
200 g vlašských ořechů, nasekaných

Jak na to?

Pistácie a mandle promíchejte a mírně opečte na másle. Nechte zcela zchladnout. Obě čokolády nalámejte do rendlíku a nad vroucí vodou nechte rozpustit a promíchejte. Pak do čokolády vmíchejte pistácie s mandlemi i vlašské ořechy. Směs nalijte do lehce vymazané formy 20 x 30 cm vyložené pečicím papírem. V lednici nechte dvě hodiny ztuhnout. Pak nakrájejte na zhruba padesát kostiček.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s avokádovou...

Inspirujte se podobnými recepty