Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Čokoládové sušenky

Další recepty a články

Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...

Čokoládové sušenky

Co budete potřebovat

260 g oříškové čokolády, nasekané
80 g másla
2 čerstvá vejce
150g třtinového cukru
160 g hladké mouky
¼ lžičky kypřicího prášku
270 g čokoládových čoček

Jak na to?

Oříškovou čokoládu a máslo rozpusťte ve vodní lázni. Mezitím prošlehejte vejce a cukr na světlou pěnu. Přimíchejte rozpuštěnou čokoládu, mouku prosátou s kypřicím práškem a dvě třetiny čokoládových čoček. Dejte do lednice a nechte aspoň půl hodiny chladit.
Jakmile je těsto ztuhlé, pomocí lžíce na zmrzlinu z něj udělejte kopečky a pokládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Plech s kopečky pak dejte na 2 hodiny do mrazničky.
Předehřejte troubu na 180 °C a sušenky pečte přesně 16 minut. Ihned po vytažení z trouby je posypte zbývajícími čokoládovými čočkami. Sundejte je z plechu a nechte vychladnout na mřížce.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čokoládové sušenky

Snadné Pečení Magazín 11/2015
Průměrné hodnocení 4 (11)

Co budete potřebovat

260 g oříškové čokolády, nasekané
80 g másla
2 čerstvá vejce
150g třtinového cukru
160 g hladké mouky
¼ lžičky kypřicího prášku
270 g čokoládových čoček

Jak na to?

Oříškovou čokoládu a máslo rozpusťte ve vodní lázni. Mezitím prošlehejte vejce a cukr na světlou pěnu. Přimíchejte rozpuštěnou čokoládu, mouku prosátou s kypřicím práškem a dvě třetiny čokoládových čoček. Dejte do lednice a nechte aspoň půl hodiny chladit.
Jakmile je těsto ztuhlé, pomocí lžíce na zmrzlinu z něj udělejte kopečky a pokládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Plech s kopečky pak dejte na 2 hodiny do mrazničky.
Předehřejte troubu na 180 °C a sušenky pečte přesně 16 minut. Ihned po vytažení z trouby je posypte zbývajícími čokoládovými čočkami. Sundejte je z plechu a nechte vychladnout na mřížce.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...

Inspirujte se podobnými recepty