Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čokoládová se skořicí

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková...
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová...
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...

Čokoládová se skořicí

Co budete potřebovat

375 ml mléka
375 ml husté smetany ke šlehání
5 žloutků
140 g krupicového cukru
1 svitek skořice
200 g tmavé čokolády
¼ lžičky mleté skořice

Jak na to?

Postupujte stejně jako u vanilkové zmrzliny. Jen zaměňte vanilkový lusk za 1 svitek skořice a žloutky zredukujte na 5 kusů. Mléčnou směs přiveďte k varu v rendlíku podle bodu číslo 1. Pak ji přelijte na 200 g tmavé čokolády, nasekané. Nechte ji rozpustit a vše umíchejte dohladka. Pak postupujte až do konce výroby stejně jako u vanilkové zmrzliny, jen na konci bodu 3 do směsi vmíchejte ještě ¼ lžičky mleté skořice.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čokoládová se skořicí

Dezert Snadné Česká Zmrzlina Magazín 8/2013
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

375 ml mléka
375 ml husté smetany ke šlehání
5 žloutků
140 g krupicového cukru
1 svitek skořice
200 g tmavé čokolády
¼ lžičky mleté skořice

Jak na to?

Postupujte stejně jako u vanilkové zmrzliny. Jen zaměňte vanilkový lusk za 1 svitek skořice a žloutky zredukujte na 5 kusů. Mléčnou směs přiveďte k varu v rendlíku podle bodu číslo 1. Pak ji přelijte na 200 g tmavé čokolády, nasekané. Nechte ji rozpustit a vše umíchejte dohladka. Pak postupujte až do konce výroby stejně jako u vanilkové zmrzliny, jen na konci bodu 3 do směsi vmíchejte ještě ¼ lžičky mleté skořice.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...
Domácí mangová zmrzlina s...

Inspirujte se podobnými recepty