Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Luxusní čokoládová pěna

Inspirujte se podobnými recepty

Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Pečená zelenina
Pečená zelenina
Pečená zelenina
Pečená zelenina
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...

Luxusní čokoládová pěna

Co budete potřebovat

85 g tmavé čokolády (aspoň 75 % kakaa)
1 lžíce kakaa holandského typu + na ozdobu
½ lžičky instantní kávy
2 bílky
1 lžíce třtinového cukru
50 g řeckého jogurtu
hrst malin na ozdobu

Jak na to?

Nalámejte čokoládu do ohnivzdorné misky, tu postavte na rendlík s vroucí vodou a nechte ji rozpustit. Smíchejte kakao a kávu se 2 lžícemi studené vody a směs přidejte k čokoládě. Rendlík stáhněte z ohně a čokoládu udržujte tekutou.
Prošlehejte bílky, přidejte k nim cukr a vyšlehejte pevný a lesklý sníh. Do zchladlé, ale stále tekuté čokolády zapracujte jogurt a pak opatrně, po třetinách, zapracujte sníh. Rozdělte do misek nebo šálků a nechte vychladnout.
Podávejte poprášené kakaem a ozdobené malinami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Luxusní čokoládová pěna

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Silvestr 2016 Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (11)

Co budete potřebovat

85 g tmavé čokolády (aspoň 75 % kakaa)
1 lžíce kakaa holandského typu + na ozdobu
½ lžičky instantní kávy
2 bílky
1 lžíce třtinového cukru
50 g řeckého jogurtu
hrst malin na ozdobu

Jak na to?

Nalámejte čokoládu do ohnivzdorné misky, tu postavte na rendlík s vroucí vodou a nechte ji rozpustit. Smíchejte kakao a kávu se 2 lžícemi studené vody a směs přidejte k čokoládě. Rendlík stáhněte z ohně a čokoládu udržujte tekutou.
Prošlehejte bílky, přidejte k nim cukr a vyšlehejte pevný a lesklý sníh. Do zchladlé, ale stále tekuté čokolády zapracujte jogurt a pak opatrně, po třetinách, zapracujte sníh. Rozdělte do misek nebo šálků a nechte vychladnout.
Podávejte poprášené kakaem a ozdobené malinami.

Inspirujte se podobnými recepty

Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Pečená zelenina
Pečená zelenina
Pečená zelenina
Pečená zelenina
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...

Inspirujte se podobnými recepty