Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Luxusní čokoládová pěna

Inspirujte se podobnými recepty

Zapékané sladké brambory
Zapékané sladké...
Zapékané sladké brambory
Zapékané sladké brambory
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky
Dekorace: advent den po dni
Dekorace: advent den...
Dekorace: advent den po dni
Dekorace: advent den po dni
Nepečené oříškovodatlové...
Nepečené oříškovodat...
Nepečené oříškovodatlové...
Nepečené oříškovodatlové...

Luxusní čokoládová pěna

Co budete potřebovat

85 g tmavé čokolády (aspoň 75 % kakaa)
1 lžíce kakaa holandského typu + na ozdobu
½ lžičky instantní kávy
2 bílky
1 lžíce třtinového cukru
50 g řeckého jogurtu
hrst malin na ozdobu

Jak na to?

Nalámejte čokoládu do ohnivzdorné misky, tu postavte na rendlík s vroucí vodou a nechte ji rozpustit. Smíchejte kakao a kávu se 2 lžícemi studené vody a směs přidejte k čokoládě. Rendlík stáhněte z ohně a čokoládu udržujte tekutou.
Prošlehejte bílky, přidejte k nim cukr a vyšlehejte pevný a lesklý sníh. Do zchladlé, ale stále tekuté čokolády zapracujte jogurt a pak opatrně, po třetinách, zapracujte sníh. Rozdělte do misek nebo šálků a nechte vychladnout.
Podávejte poprášené kakaem a ozdobené malinami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Luxusní čokoládová pěna

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Silvestr 2016 Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (13)

Co budete potřebovat

85 g tmavé čokolády (aspoň 75 % kakaa)
1 lžíce kakaa holandského typu + na ozdobu
½ lžičky instantní kávy
2 bílky
1 lžíce třtinového cukru
50 g řeckého jogurtu
hrst malin na ozdobu

Jak na to?

Nalámejte čokoládu do ohnivzdorné misky, tu postavte na rendlík s vroucí vodou a nechte ji rozpustit. Smíchejte kakao a kávu se 2 lžícemi studené vody a směs přidejte k čokoládě. Rendlík stáhněte z ohně a čokoládu udržujte tekutou.
Prošlehejte bílky, přidejte k nim cukr a vyšlehejte pevný a lesklý sníh. Do zchladlé, ale stále tekuté čokolády zapracujte jogurt a pak opatrně, po třetinách, zapracujte sníh. Rozdělte do misek nebo šálků a nechte vychladnout.
Podávejte poprášené kakaem a ozdobené malinami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Zapékané sladké brambory
Zapékané sladké...
Zapékané sladké brambory
Zapékané sladké brambory
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky
Dekorace: advent den po dni
Dekorace: advent den...
Dekorace: advent den po dni
Dekorace: advent den po dni
Nepečené oříškovodatlové...
Nepečené oříškovodat...
Nepečené oříškovodatlové...
Nepečené oříškovodatlové...

Inspirujte se podobnými recepty