Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Luxusní čokoládová pěna

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za 15 minut
Řízek à la kapřík pro děti
Řízek à la kapřík...
Řízek à la kapřík pro děti
Řízek à la kapřík pro děti
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní kaldoun
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...

Luxusní čokoládová pěna

Co budete potřebovat

85 g tmavé čokolády (aspoň 75 % kakaa)
1 lžíce kakaa holandského typu + na ozdobu
½ lžičky instantní kávy
2 bílky
1 lžíce třtinového cukru
50 g řeckého jogurtu
hrst malin na ozdobu

Jak na to?

Nalámejte čokoládu do ohnivzdorné misky, tu postavte na rendlík s vroucí vodou a nechte ji rozpustit. Smíchejte kakao a kávu se 2 lžícemi studené vody a směs přidejte k čokoládě. Rendlík stáhněte z ohně a čokoládu udržujte tekutou.
Prošlehejte bílky, přidejte k nim cukr a vyšlehejte pevný a lesklý sníh. Do zchladlé, ale stále tekuté čokolády zapracujte jogurt a pak opatrně, po třetinách, zapracujte sníh. Rozdělte do misek nebo šálků a nechte vychladnout.
Podávejte poprášené kakaem a ozdobené malinami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Luxusní čokoládová pěna

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Silvestr 2016 Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (20)

Co budete potřebovat

85 g tmavé čokolády (aspoň 75 % kakaa)
1 lžíce kakaa holandského typu + na ozdobu
½ lžičky instantní kávy
2 bílky
1 lžíce třtinového cukru
50 g řeckého jogurtu
hrst malin na ozdobu

Jak na to?

Nalámejte čokoládu do ohnivzdorné misky, tu postavte na rendlík s vroucí vodou a nechte ji rozpustit. Smíchejte kakao a kávu se 2 lžícemi studené vody a směs přidejte k čokoládě. Rendlík stáhněte z ohně a čokoládu udržujte tekutou.
Prošlehejte bílky, přidejte k nim cukr a vyšlehejte pevný a lesklý sníh. Do zchladlé, ale stále tekuté čokolády zapracujte jogurt a pak opatrně, po třetinách, zapracujte sníh. Rozdělte do misek nebo šálků a nechte vychladnout.
Podávejte poprášené kakaem a ozdobené malinami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za 15 minut
Řízek à la kapřík pro děti
Řízek à la kapřík...
Řízek à la kapřík pro děti
Řízek à la kapřík pro děti
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní kaldoun
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...

Inspirujte se podobnými recepty