Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čokoládová kolečka s arašídovou náplní

Inspirujte se podobnými recepty

Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Vosí hnízda
Vosí hnízda
Vosí hnízda
Vosí hnízda
Kapr na modro
Kapr na modro
Kapr na modro
Kapr na modro

Čokoládová kolečka s arašídovou náplní

Co budete potřebovat

350 g tmavé čokolády, nasekané
40 g másla
2 vejce
150 g krupicového cukru
1 lžička vanilkového extraktu
35 g hladké mouky, prosáté
¼ lžičky kypřicího prášku do pečiva
Na arašídovou náplň
160 g moučkového cukru
280 g arašídového másla
80 g másla
1 lžička vanilkového extraktu
80 ml smetany ke šlehání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Nechte rozpustit 200 g čokolády a máslo. Nechte zchladnout, ne ztuhnout. Vejce, cukr a vanilkový extrakt vyšlehejte, vmíchejte mouku s práškem do pečiva, rozpuštěnou čokoládu a nasekanou zbylou čokoládu a nechte 10 minut odpočívat. Na plech s pečicím papírem naneste malou lžičkou hromádky těsta, dost od sebe – rozpečou se – a pečte 8–10 minut, až jsou kolečka nadýchaná a na povrchu popraskaná.
Zatímco kolečka chladnou, připravte si arašídovou náplň: cukr, arašídové máslo, máslo a vanilkový extrakt dejte do robotu a šlehejte 6 minut do světlé pěny. Přilijte smetanu a ještě 2 minuty šlehejte. Polovinu sušenek pomažte náplní a přiklopte druhou polovinou sušenek.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čokoládová kolečka s arašídovou náplní

Dezert Snadné Vánoce Pečení Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

350 g tmavé čokolády, nasekané
40 g másla
2 vejce
150 g krupicového cukru
1 lžička vanilkového extraktu
35 g hladké mouky, prosáté
¼ lžičky kypřicího prášku do pečiva
Na arašídovou náplň
160 g moučkového cukru
280 g arašídového másla
80 g másla
1 lžička vanilkového extraktu
80 ml smetany ke šlehání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Nechte rozpustit 200 g čokolády a máslo. Nechte zchladnout, ne ztuhnout. Vejce, cukr a vanilkový extrakt vyšlehejte, vmíchejte mouku s práškem do pečiva, rozpuštěnou čokoládu a nasekanou zbylou čokoládu a nechte 10 minut odpočívat. Na plech s pečicím papírem naneste malou lžičkou hromádky těsta, dost od sebe – rozpečou se – a pečte 8–10 minut, až jsou kolečka nadýchaná a na povrchu popraskaná.
Zatímco kolečka chladnou, připravte si arašídovou náplň: cukr, arašídové máslo, máslo a vanilkový extrakt dejte do robotu a šlehejte 6 minut do světlé pěny. Přilijte smetanu a ještě 2 minuty šlehejte. Polovinu sušenek pomažte náplní a přiklopte druhou polovinou sušenek.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Vosí hnízda
Vosí hnízda
Vosí hnízda
Vosí hnízda
Kapr na modro
Kapr na modro
Kapr na modro
Kapr na modro

Inspirujte se podobnými recepty