Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čoko cupcaky s lesním ovocem

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Čoko cupcaky s lesním ovocem

Co budete potřebovat

120 g másla
60 g hořké čokolády
3 vejce
150 g cukru krystalu
60 ml mléka
150 g hladké mouky
40 g holandského kakaa
sůl
½ lžičky sody
1 lžička prášku do pečiva
100 g zakysané smetany
125 g borůvek
125 g malin
250 g mascarpone
90 ml smetany ke šlehání
50 g cukru moučky
125 g ostružin

Jak na to?

1.V rendlíku přiveďte vodu k mírnému varu. V žáruvzdorné misce rozpusťte nad párou máslo s čokoládou, promíchejte a odložte.

2.Do větší mísy vyklepněte vejce, vsypte cukra vlijte mléko. Ručním šlehačem vyšlehejte směs do světlé pěny.

3.V další míse smíchejte prosátou moukus kakaem, špetkou soli, sodou a práškem do pečiva.

4.Do vaječné směsi přilijte čokoládu s máslema za stálého míchání postupně vsypte i suchou směs. Nakonec přidejte zakysanou smetanua vše důkladně promíchejte.

5.Těsto naplňte do 2/3 výšky papírových košíčkůa pečte 15 minut na 175 °C.

6.Padesát gramů borůvek a 50 g malin rozmixujte v mixéru dohladka. Šlehačku vlijte do mísya šlehačem nebo v robotu ušlehejte dotuha. Během šlehání vsypte moučkový cukr. K hotové šlehačce přilijte ovoce a přidejte mascarpone. Na pomalé obrátky promíchejte.

7.Krém vložte do cukrářského sáčku s ozdobnou násadkou a nechte v lednici, než vychladnou cupcaky. Poté je krémem a ovocem dozdobte





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čoko cupcaky s lesním ovocem

Dezert Snadné Moučníky a koláče Vegetariánské Videorecept Magazín 4/2020 Počet porcí: 15
Průměrné hodnocení 5 (10)

Co budete potřebovat

120 g másla
60 g hořké čokolády
3 vejce
150 g cukru krystalu
60 ml mléka
150 g hladké mouky
40 g holandského kakaa
sůl
½ lžičky sody
1 lžička prášku do pečiva
100 g zakysané smetany
125 g borůvek
125 g malin
250 g mascarpone
90 ml smetany ke šlehání
50 g cukru moučky
125 g ostružin

Jak na to?

1.V rendlíku přiveďte vodu k mírnému varu. V žáruvzdorné misce rozpusťte nad párou máslo s čokoládou, promíchejte a odložte.

2.Do větší mísy vyklepněte vejce, vsypte cukra vlijte mléko. Ručním šlehačem vyšlehejte směs do světlé pěny.

3.V další míse smíchejte prosátou moukus kakaem, špetkou soli, sodou a práškem do pečiva.

4.Do vaječné směsi přilijte čokoládu s máslema za stálého míchání postupně vsypte i suchou směs. Nakonec přidejte zakysanou smetanua vše důkladně promíchejte.

5.Těsto naplňte do 2/3 výšky papírových košíčkůa pečte 15 minut na 175 °C.

6.Padesát gramů borůvek a 50 g malin rozmixujte v mixéru dohladka. Šlehačku vlijte do mísya šlehačem nebo v robotu ušlehejte dotuha. Během šlehání vsypte moučkový cukr. K hotové šlehačce přilijte ovoce a přidejte mascarpone. Na pomalé obrátky promíchejte.

7.Krém vložte do cukrářského sáčku s ozdobnou násadkou a nechte v lednici, než vychladnou cupcaky. Poté je krémem a ovocem dozdobte

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty