Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čočkový eintopf s vinnými šneky

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát s telecím...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s telecím...
Bramborový salát s telecím...
Domácí medová granola s...
Domácí medová...
Domácí medová granola s...
Domácí medová granola s...
Sváteční rybí polévka
Sváteční rybí...
Sváteční rybí polévka
Sváteční rybí polévka
Tříbarevné košíčky 
Tříbarevné košíčky 
Tříbarevné košíčky 
Tříbarevné košíčky 

Čočkový eintopf s vinnými šneky

Co budete potřebovat

600 g vinné klobásy Albert
3 lžíce rostlinného oleje
1 cibule
1 stroužek česneku
50 g anglické slaniny, plátky
1 mrkev
1 petržel
1 bobkový list
200 g krájených loupaných rajčat
425 g sterilované čočky
sůl a pepř
100 ml suchého červeného vína
5 g másla

Jak na to?

1. Z vinné klobásy umotejte malé šneky a spojte špejlí. V hluboké pánvi na lžíci oleje je opečte z obou stran dozlatova.
2. Mezitím nakrájejte oloupanou cibuli a česnek nadrobno, slaninu na kostičky, oloupanou mrkev a petržel na tenké nudličky.
3. Opečené klobásky vyjměte z pánve, vsypte slaninu, cibuli, česnek a bobkový list. Restujte na mírném ohni 5 minut, vsypte rajčata, čočku, osolte, opepřete a podlijte vínem. Zvyšte plamen a po 5 minutách odstavte z ohně.
4. V mezičase na druhé pánvi opečte na másle osolenou a opepřenou mrkev s petrželí na skus.
5. Čočku podávejte posypanou zeleninou, obloženou klobásovými šneky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čočkový eintopf s vinnými šneky

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Vánoce Magazín 12/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

600 g vinné klobásy Albert
3 lžíce rostlinného oleje
1 cibule
1 stroužek česneku
50 g anglické slaniny, plátky
1 mrkev
1 petržel
1 bobkový list
200 g krájených loupaných rajčat
425 g sterilované čočky
sůl a pepř
100 ml suchého červeného vína
5 g másla

Jak na to?

1. Z vinné klobásy umotejte malé šneky a spojte špejlí. V hluboké pánvi na lžíci oleje je opečte z obou stran dozlatova.
2. Mezitím nakrájejte oloupanou cibuli a česnek nadrobno, slaninu na kostičky, oloupanou mrkev a petržel na tenké nudličky.
3. Opečené klobásky vyjměte z pánve, vsypte slaninu, cibuli, česnek a bobkový list. Restujte na mírném ohni 5 minut, vsypte rajčata, čočku, osolte, opepřete a podlijte vínem. Zvyšte plamen a po 5 minutách odstavte z ohně.
4. V mezičase na druhé pánvi opečte na másle osolenou a opepřenou mrkev s petrželí na skus.
5. Čočku podávejte posypanou zeleninou, obloženou klobásovými šneky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát s telecím...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s telecím...
Bramborový salát s telecím...
Domácí medová granola s...
Domácí medová...
Domácí medová granola s...
Domácí medová granola s...
Sváteční rybí polévka
Sváteční rybí...
Sváteční rybí polévka
Sváteční rybí polévka
Tříbarevné košíčky 
Tříbarevné košíčky 
Tříbarevné košíčky 
Tříbarevné košíčky 

Inspirujte se podobnými recepty