
Čočkový eintopf s vinnými šneky
Postup přípravy
1. Z vinné klobásy umotejte malé šneky a spojte špejlí. V hluboké pánvi na lžíci oleje je opečte z obou stran dozlatova.
2. Mezitím nakrájejte oloupanou cibuli a česnek nadrobno, slaninu na kostičky, oloupanou mrkev a petržel na tenké nudličky.
3. Opečené klobásky vyjměte z pánve, vsypte slaninu, cibuli, česnek a bobkový list. Restujte na mírném ohni 5 minut, vsypte rajčata, čočku, osolte, opepřete a podlijte vínem. Zvyšte plamen a po 5 minutách odstavte z ohně.
4. V mezičase na druhé pánvi opečte na másle osolenou a opepřenou mrkev s petrželí na skus.
5. Čočku podávejte posypanou zeleninou, obloženou klobásovými šneky.
Pomohl vám recept?
5hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod