Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čočkový eintopf s vinnými šneky

Inspirujte se podobnými recepty

Anglické košíčky mince pies...
Anglické košíčky...
Anglické košíčky mince pies...
Anglické košíčky mince pies...
Pusinkové vánoční ozdoby
Pusinkové vánoční...
Pusinkové vánoční ozdoby
Pusinkové vánoční ozdoby
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vejce s hořčičnou...
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vánoční poleno
Vánoční poleno
Vánoční poleno
Vánoční poleno

Čočkový eintopf s vinnými šneky

Co budete potřebovat

600 g vinné klobásy Albert
3 lžíce rostlinného oleje
1 cibule
1 stroužek česneku
50 g anglické slaniny, plátky
1 mrkev
1 petržel
1 bobkový list
200 g krájených loupaných rajčat
425 g sterilované čočky
sůl a pepř
100 ml suchého červeného vína
5 g másla

Jak na to?

1. Z vinné klobásy umotejte malé šneky a spojte špejlí. V hluboké pánvi na lžíci oleje je opečte z obou stran dozlatova.
2. Mezitím nakrájejte oloupanou cibuli a česnek nadrobno, slaninu na kostičky, oloupanou mrkev a petržel na tenké nudličky.
3. Opečené klobásky vyjměte z pánve, vsypte slaninu, cibuli, česnek a bobkový list. Restujte na mírném ohni 5 minut, vsypte rajčata, čočku, osolte, opepřete a podlijte vínem. Zvyšte plamen a po 5 minutách odstavte z ohně.
4. V mezičase na druhé pánvi opečte na másle osolenou a opepřenou mrkev s petrželí na skus.
5. Čočku podávejte posypanou zeleninou, obloženou klobásovými šneky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čočkový eintopf s vinnými šneky

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Vánoce Magazín 12/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

600 g vinné klobásy Albert
3 lžíce rostlinného oleje
1 cibule
1 stroužek česneku
50 g anglické slaniny, plátky
1 mrkev
1 petržel
1 bobkový list
200 g krájených loupaných rajčat
425 g sterilované čočky
sůl a pepř
100 ml suchého červeného vína
5 g másla

Jak na to?

1. Z vinné klobásy umotejte malé šneky a spojte špejlí. V hluboké pánvi na lžíci oleje je opečte z obou stran dozlatova.
2. Mezitím nakrájejte oloupanou cibuli a česnek nadrobno, slaninu na kostičky, oloupanou mrkev a petržel na tenké nudličky.
3. Opečené klobásky vyjměte z pánve, vsypte slaninu, cibuli, česnek a bobkový list. Restujte na mírném ohni 5 minut, vsypte rajčata, čočku, osolte, opepřete a podlijte vínem. Zvyšte plamen a po 5 minutách odstavte z ohně.
4. V mezičase na druhé pánvi opečte na másle osolenou a opepřenou mrkev s petrželí na skus.
5. Čočku podávejte posypanou zeleninou, obloženou klobásovými šneky.

Inspirujte se podobnými recepty

Anglické košíčky mince pies...
Anglické košíčky...
Anglické košíčky mince pies...
Anglické košíčky mince pies...
Pusinkové vánoční ozdoby
Pusinkové vánoční...
Pusinkové vánoční ozdoby
Pusinkové vánoční ozdoby
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vejce s hořčičnou...
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vánoční poleno
Vánoční poleno
Vánoční poleno
Vánoční poleno

Inspirujte se podobnými recepty