Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Čočkový eintopf s vinnými šneky

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s...
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s pralinkami
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské...
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské vánočky
Rychlý a chutný perník
Rychlý a chutný...
Rychlý a chutný perník
Rychlý a chutný perník
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova

Čočkový eintopf s vinnými šneky

Co budete potřebovat

600 g vinné klobásy Albert
3 lžíce rostlinného oleje
1 cibule
1 stroužek česneku
50 g anglické slaniny, plátky
1 mrkev
1 petržel
1 bobkový list
200 g krájených loupaných rajčat
425 g sterilované čočky
sůl a pepř
100 ml suchého červeného vína
5 g másla

Jak na to?

1. Z vinné klobásy umotejte malé šneky a spojte špejlí. V hluboké pánvi na lžíci oleje je opečte z obou stran dozlatova.
2. Mezitím nakrájejte oloupanou cibuli a česnek nadrobno, slaninu na kostičky, oloupanou mrkev a petržel na tenké nudličky.
3. Opečené klobásky vyjměte z pánve, vsypte slaninu, cibuli, česnek a bobkový list. Restujte na mírném ohni 5 minut, vsypte rajčata, čočku, osolte, opepřete a podlijte vínem. Zvyšte plamen a po 5 minutách odstavte z ohně.
4. V mezičase na druhé pánvi opečte na másle osolenou a opepřenou mrkev s petrželí na skus.
5. Čočku podávejte posypanou zeleninou, obloženou klobásovými šneky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čočkový eintopf s vinnými šneky

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Vánoce Magazín 12/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

600 g vinné klobásy Albert
3 lžíce rostlinného oleje
1 cibule
1 stroužek česneku
50 g anglické slaniny, plátky
1 mrkev
1 petržel
1 bobkový list
200 g krájených loupaných rajčat
425 g sterilované čočky
sůl a pepř
100 ml suchého červeného vína
5 g másla

Jak na to?

1. Z vinné klobásy umotejte malé šneky a spojte špejlí. V hluboké pánvi na lžíci oleje je opečte z obou stran dozlatova.
2. Mezitím nakrájejte oloupanou cibuli a česnek nadrobno, slaninu na kostičky, oloupanou mrkev a petržel na tenké nudličky.
3. Opečené klobásky vyjměte z pánve, vsypte slaninu, cibuli, česnek a bobkový list. Restujte na mírném ohni 5 minut, vsypte rajčata, čočku, osolte, opepřete a podlijte vínem. Zvyšte plamen a po 5 minutách odstavte z ohně.
4. V mezičase na druhé pánvi opečte na másle osolenou a opepřenou mrkev s petrželí na skus.
5. Čočku podávejte posypanou zeleninou, obloženou klobásovými šneky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s...
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s pralinkami
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské...
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské vánočky
Rychlý a chutný perník
Rychlý a chutný...
Rychlý a chutný perník
Rychlý a chutný perník
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova

Inspirujte se podobnými recepty