Čočka s klobásou
Ingredience
2 | lžíce slunečnicového oleje AQ |
400 g | klobás AQ |
1 | cibule AQ |
1–2 | stroužky česneku |
1 | červená paprika AQ |
250 g | čočky |
250 ml | zeleninového vývaru |
150 ml | červeného vína |
čerstvá petrželka na ozdobu |
Postup přípravy
Klasická čočka je po nějaké době nuda. Zkuste náš recept na čočku s klobásou.
1) Lžíci oleje rozpalte v širším hrnci a zprudka na něm pár minut opékejte klobásky.
2) Vyndejte je, přidejte druhou lžíci oleje a 5 minut na něm zvolna opékejte najemno nasekanou cibuli a česnek a papriku nakrájenou na proužky.
3) Promíchejte, přidejte čočku, klobásy, 150 ml vývaru a 125 ml vína.
4) Přiveďte k varu a nechte 20 minut probublávat, aby čočka změkla a klobásy byly hotové.
5) Průběžně přilévejte vývar i víno – čočka hodně tekutiny nasákne.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY