
Čočka s klobásou
Postup přípravy
Klasická čočka je po nějaké době nuda. Zkuste náš recept na čočku s klobásou.
1) Lžíci oleje rozpalte v širším hrnci a zprudka na něm pár minut opékejte klobásky.
2) Vyndejte je, přidejte druhou lžíci oleje a 5 minut na něm zvolna opékejte najemno nasekanou cibuli a česnek a papriku nakrájenou na proužky.
3) Promíchejte, přidejte čočku, klobásy, 150 ml vývaru a 125 ml vína.
4) Přiveďte k varu a nechte 20 minut probublávat, aby čočka změkla a klobásy byly hotové.
5) Průběžně přilévejte vývar i víno – čočka hodně tekutiny nasákne.
Pomohl vám recept?
4hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod