Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Citronové těstoviny

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Citronové těstoviny

Co budete potřebovat

500 g špaget
šťáva ze 3 citronů
kůra z 1 citronu
6 lžic olivového oleje
125 g parmazánu
sůl
mletý pepř
svazek čerstvé bazalky
hrst rukoly

Jak na to?

Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Mezitím smíchejte citronovou šťávu a kůru s olejem a parmazánem. Vznikne vám krásně krémová směs. Podle chuti ji osolte a opepřete. Těstoviny sceďte, vraťte do hrnce a promíchejte s citronovoparmazánovou omáčkou. Nakonec vmíchejte nasekanou bazalku. Podávejte s hnízdem rukoly.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Citronové těstoviny

Hlavní chod Velmi snadné Česká Vaření Bazalka Magazín 10/2012
Průměrné hodnocení 4 (22)

Co budete potřebovat

500 g špaget
šťáva ze 3 citronů
kůra z 1 citronu
6 lžic olivového oleje
125 g parmazánu
sůl
mletý pepř
svazek čerstvé bazalky
hrst rukoly

Jak na to?

Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Mezitím smíchejte citronovou šťávu a kůru s olejem a parmazánem. Vznikne vám krásně krémová směs. Podle chuti ji osolte a opepřete. Těstoviny sceďte, vraťte do hrnce a promíchejte s citronovoparmazánovou omáčkou. Nakonec vmíchejte nasekanou bazalku. Podávejte s hnízdem rukoly.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty