Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Cibulový koláč s mletým masem

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Cibulový koláč s mletým masem

Co budete potřebovat

10 g másla
2 lžíce polohrubé mouky
1 těsto na pizzu Albert
2 lžíce rostlinného oleje
150 g anglické slaniny
3 červené cibule
1 stroužek česneku
200 g mletého vepřového masa
sůl, pepř
5 vajec
100 ml smetany na vaření (12 %)
1 špetka muškátového květu
3 hrsti baby špenátu
125 g přírodního kozího sýra
200 g strouhaného holandského sýra

Jak na to?

1. Koláčovou formu o průměru 23 cm vymažte máslem, vysypte moukou a rovnoměrně do ní napěchujte těsto. Propíchejte vidličkou a dejte na 5 minut předpéct do trouby vyhřáté na 200 °C.
2. Na pánvi s trochou oleje krátce orestujte na nudličky pokrájenou slaninu, 2 cibule na kolečka, rozmělněný česnek a maso. Osolte a opepřete.
3. V misce rozšlehejte vejce se smetanou, solí, pepřem a muškátovým květem. Na těsto vsypte masovou směs, přelijte vejci, posypte 2 hrstmi špenátu a sýry. Pečte 15 minut.
4. Podávejte ozdobené zbylým špenátem a kroužky cibule.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Cibulový koláč s mletým masem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Něco lehkého Videorecept Magazín 10/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (10)

Co budete potřebovat

10 g másla
2 lžíce polohrubé mouky
1 těsto na pizzu Albert
2 lžíce rostlinného oleje
150 g anglické slaniny
3 červené cibule
1 stroužek česneku
200 g mletého vepřového masa
sůl, pepř
5 vajec
100 ml smetany na vaření (12 %)
1 špetka muškátového květu
3 hrsti baby špenátu
125 g přírodního kozího sýra
200 g strouhaného holandského sýra

Jak na to?

1. Koláčovou formu o průměru 23 cm vymažte máslem, vysypte moukou a rovnoměrně do ní napěchujte těsto. Propíchejte vidličkou a dejte na 5 minut předpéct do trouby vyhřáté na 200 °C.
2. Na pánvi s trochou oleje krátce orestujte na nudličky pokrájenou slaninu, 2 cibule na kolečka, rozmělněný česnek a maso. Osolte a opepřete.
3. V misce rozšlehejte vejce se smetanou, solí, pepřem a muškátovým květem. Na těsto vsypte masovou směs, přelijte vejci, posypte 2 hrstmi špenátu a sýry. Pečte 15 minut.
4. Podávejte ozdobené zbylým špenátem a kroužky cibule.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty