1
Ve středním hrnci s osolenou vodou povařte 150 g fazolek přibližně 8 minut. Po 6 minutách vsypte 100 g mraženého hrášku a 250 g cukrového hrášku. Po uvaření zeleninu ihned zchlaďte v míse se studenou vodou a ledem. Sceďte a nechte důkladně okapat.
2
Nakrájejte na malé kostičky 100 g šunky a 120 g sýra eidam. Svazek ředkviček omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Červenou cibuli oloupejte a nasekejte nadrobno.
3
V míse smíchejte blanšírovanou zeleninu, šunku, sýr, ředkvičky a cibuli. V další misce smíchejte 100 ml majonézy, 150 ml bílého jogurtu a dochuťte špetkou pepře.
4
Zálivku přidejte do salátu a jemně promíchejte. Hotový salát rozdělte na talíře a ozdobte lístky omyté čerstvé máty.
1
Ve středním hrnci s osolenou vodou povařte 150 g fazolek přibližně 8 minut. Po 6 minutách vsypte 100 g mraženého hrášku a 250 g cukrového hrášku. Po uvaření zeleninu ihned zchlaďte v míse se studenou vodou a ledem. Sceďte a nechte důkladně okapat.
2
Nakrájejte na malé kostičky 100 g šunky a 120 g sýra eidam. Svazek ředkviček omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Červenou cibuli oloupejte a nasekejte nadrobno.
3
V míse smíchejte blanšírovanou zeleninu, šunku, sýr, ředkvičky a cibuli. V další misce smíchejte 100 ml majonézy, 150 ml bílého jogurtu a dochuťte špetkou pepře.
4
Zálivku přidejte do salátu a jemně promíchejte. Hotový salát rozdělte na talíře a ozdobte lístky omyté čerstvé máty.