ReceptyChřestové „suši“ s prosciuttem a citronovým máslem
Chřestové „suši“ s prosciuttem a citronovým máslem
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení
12 porcí
Polenta 150 g
Voda 1/2 l
Podložka na sushi
Chřest zelený 6 ks
Prosciutto 12 plát.
Sůl
Citronová kůra 1 člž
Pepř 1/4 člž
Máslo 200 g
Polenta 150 g
Voda 1/2 l
Podložka na sushi
Chřest zelený 6 ks
Prosciutto 12 plát.
Sůl
Citronová kůra 1 člž
Pepř 1/4 člž
Máslo 200 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!