Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Chřestová polévka s kuřecím masem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Chřestová polévka s kuřecím masem

Co budete potřebovat

450 g kuřecích prsou
4 lžíce olivového oleje
450 g chřestu
3 stroužky česneku
400 ml
smetany
700 ml kuřecího vývaru
30 g strouhaného parmazánu
1 bio citron
sůl
pepř
1 snítka bazalky

Jak na to?

1. Omytá kuřecí prsa pokrájejte na kousky, osolte a opepřete.
2. V hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje, opečte je dozlatova a dejte stranou.
3. Chřest nakrájejte na 2cm kousky a dřevnaté konce odkrojte. Několik hlaviček chřestu dejte stranou na ozdobu.
4. Do hrnce přidejte lžíci oleje, oloupané, nožem podrcené stroužky česneku a připravený chřest. Restujte pomalu asi 10 minut.
5. Přidejte smetanu, vývar a parmazán. Za občasného promíchání vařte 5 minut. Nakonec vše důkladně promixujte ponorným mixérem.
6. Před servírováním přidejte šťávu a kůru z dobře omytého citronu a dochuťte solí a pepřem. Servírujte s kuřecím masem. Ozdobte čerstvou bazalkou a zakápněte zbylým olivovým olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chřestová polévka s kuřecím masem

Polévka Snadné Maso Tip týdne
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

450 g kuřecích prsou
4 lžíce olivového oleje
450 g chřestu
3 stroužky česneku
400 ml
smetany
700 ml kuřecího vývaru
30 g strouhaného parmazánu
1 bio citron
sůl
pepř
1 snítka bazalky

Jak na to?

1. Omytá kuřecí prsa pokrájejte na kousky, osolte a opepřete.
2. V hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje, opečte je dozlatova a dejte stranou.
3. Chřest nakrájejte na 2cm kousky a dřevnaté konce odkrojte. Několik hlaviček chřestu dejte stranou na ozdobu.
4. Do hrnce přidejte lžíci oleje, oloupané, nožem podrcené stroužky česneku a připravený chřest. Restujte pomalu asi 10 minut.
5. Přidejte smetanu, vývar a parmazán. Za občasného promíchání vařte 5 minut. Nakonec vše důkladně promixujte ponorným mixérem.
6. Před servírováním přidejte šťávu a kůru z dobře omytého citronu a dochuťte solí a pepřem. Servírujte s kuřecím masem. Ozdobte čerstvou bazalkou a zakápněte zbylým olivovým olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty