Chřestová
Co budete potřebovat
Jak na to?
V hrnci rozpusťte máslo a zpěňte na něm jemně nakrájenou sladkou cibuli, zalijte dvěma hrnky vody, osolte a přiveďte k varu. Mezitím odkrojte tvrdé konce chřestu a zbytek nakrájejte na menší kousky, dejte do vroucí vody vařit na 7 až 10 minut. Přidejte citronovou kůru a bílý pepř a vše rozmixujte dohladka. Ve smetaně na šlehání rozmíchejte tři žloutky a za stálého míchání přilijte k rozmixované chřestové polévce. Míchejte a vařte ještě pár minut, pak ještě jednou polévku rozmixujte, aby se utvořila lehká pěna, a ihned podávejte.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Chřestová
Co budete potřebovat
Jak na to?
V hrnci rozpusťte máslo a zpěňte na něm jemně nakrájenou sladkou cibuli, zalijte dvěma hrnky vody, osolte a přiveďte k varu. Mezitím odkrojte tvrdé konce chřestu a zbytek nakrájejte na menší kousky, dejte do vroucí vody vařit na 7 až 10 minut. Přidejte citronovou kůru a bílý pepř a vše rozmixujte dohladka. Ve smetaně na šlehání rozmíchejte tři žloutky a za stálého míchání přilijte k rozmixované chřestové polévce. Míchejte a vařte ještě pár minut, pak ještě jednou polévku rozmixujte, aby se utvořila lehká pěna, a ihned podávejte.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio