×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Chleby s rybičkovou pomazánkou a pažitkou
15 minut , Velmi snadné ,

Chleby s rybičkovou pomazánkou a pažitkou

Co budu potřebovat

1 konzerva sardinek
ve vlastní šťávě
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce změklého másla,
pomazánkového másla
nebo čerstvého
krémového sýra
1 malá cibule, nakrájená
najemno
4 krajíce chleba
pažitka na ozdobu

Jak na to?

Rybičky dejte do misky, přidejte k nim hořčici, citronovou šťávu, máslo nebo sýr a cibuli. Pokud máte radši hrubší konzistenci, směs jen promačkejte vidličkou; pokud upřednostňujete hladké nadýchané pomazánky, použijte tyčový mixér. Pomazánku nechte chvíli odpočívat v lednici, aby se propojily chutě, pak ji namažte na chleby, nakrájejte je na půlky, ozdobte pažitkou a podávejte. Dospělí strávníci si můžou dopřát hořčici dijonskou a pepř.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Bavorský čočkový eintopf

    Z jednoho hrnce nad 60 minut
  • Boršč

    Polévky nad 60 minut
  • Brokolicové nugetky s čedarem

    Vegetariánské 60 minut