Chleby s rybičkovou pomazánkou a pažitkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Rybičky dejte do misky, přidejte k nim hořčici, citronovou šťávu, máslo nebo sýr a cibuli. Pokud máte radši hrubší konzistenci, směs jen promačkejte vidličkou; pokud upřednostňujete hladké nadýchané pomazánky, použijte tyčový mixér. Pomazánku nechte chvíli odpočívat v lednici, aby se propojily chutě, pak ji namažte na chleby, nakrájejte je na půlky, ozdobte pažitkou a podávejte. Dospělí strávníci si můžou dopřát hořčici dijonskou a pepř.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Chleby s rybičkovou pomazánkou a pažitkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Rybičky dejte do misky, přidejte k nim hořčici, citronovou šťávu, máslo nebo sýr a cibuli. Pokud máte radši hrubší konzistenci, směs jen promačkejte vidličkou; pokud upřednostňujete hladké nadýchané pomazánky, použijte tyčový mixér. Pomazánku nechte chvíli odpočívat v lednici, aby se propojily chutě, pak ji namažte na chleby, nakrájejte je na půlky, ozdobte pažitkou a podávejte. Dospělí strávníci si můžou dopřát hořčici dijonskou a pepř.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio