×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Chleby s rybičkovou pomazánkou a pažitkou

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Chleby s rybičkovou pomazánkou a pažitkou

Co budete potřebovat

1 konzerva sardinek
ve vlastní šťávě
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce změklého másla,
pomazánkového másla
nebo čerstvého
krémového sýra
1 malá cibule, nakrájená
najemno
4 krajíce chleba
pažitka na ozdobu

Jak na to?

Rybičky dejte do misky, přidejte k nim hořčici, citronovou šťávu, máslo nebo sýr a cibuli. Pokud máte radši hrubší konzistenci, směs jen promačkejte vidličkou; pokud upřednostňujete hladké nadýchané pomazánky, použijte tyčový mixér. Pomazánku nechte chvíli odpočívat v lednici, aby se propojily chutě, pak ji namažte na chleby, nakrájejte je na půlky, ozdobte pažitkou a podávejte. Dospělí strávníci si můžou dopřát hořčici dijonskou a pepř.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chleby s rybičkovou pomazánkou a pažitkou

Velmi snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

1 konzerva sardinek
ve vlastní šťávě
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce změklého másla,
pomazánkového másla
nebo čerstvého
krémového sýra
1 malá cibule, nakrájená
najemno
4 krajíce chleba
pažitka na ozdobu

Jak na to?

Rybičky dejte do misky, přidejte k nim hořčici, citronovou šťávu, máslo nebo sýr a cibuli. Pokud máte radši hrubší konzistenci, směs jen promačkejte vidličkou; pokud upřednostňujete hladké nadýchané pomazánky, použijte tyčový mixér. Pomazánku nechte chvíli odpočívat v lednici, aby se propojily chutě, pak ji namažte na chleby, nakrájejte je na půlky, ozdobte pažitkou a podávejte. Dospělí strávníci si můžou dopřát hořčici dijonskou a pepř.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Inspirujte se podobnými recepty