
Chlebíčky s ančovičkovým máslem

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Párty
Předkrm
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 150 g
- Ančovičky filety 6 ks
- Pažitka čerstvá 1/4 svaz.
- Mlynářská žitná veka 1/3 ks
- Ředkvičky 1 svaz.
- Mikrobylinky 1 hrs.
- Máslo 150 g
- Ančovičky filety 6 ks
- Pažitka čerstvá 1/4 svaz.
- Mlynářská žitná veka 1/3 ks
- Ředkvičky 1 svaz.
- Mikrobylinky 1 hrs.
Příprava
- 1Rozetřete dohladka v misce vidličkou 6 ančoviček, přidejte 150 g změklého másla a najemno nasekanou pažitku z ¼ svazku. Promíchejte a poté ančovičkovým máslem potřete 6 plátků Mlynářské veky.
- 2Očistěte ředkvičky ze svazku a nakrájejte je na tenké plátky. Rozložte je na chlebíčky a posypte hrstí mikrobylinek.
- 1Rozetřete dohladka v misce vidličkou 6 ančoviček, přidejte 150 g změklého másla a najemno nasekanou pažitku z ¼ svazku. Promíchejte a poté ančovičkovým máslem potřete 6 plátků Mlynářské veky.
- 2Očistěte ředkvičky ze svazku a nakrájejte je na tenké plátky. Rozložte je na chlebíčky a posypte hrstí mikrobylinek.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.