×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Chleba s pomazánkou ze sýru Cottage

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Chleba s pomazánkou ze sýru Cottage

Co budete potřebovat

4 vejce
2 kelímky sýru cottage
2 lžíce husté smetany
3 stroužky česneku, rozmělněné
1 balení feta sýru Arla v tetrapakovém obalu
pepř podle chuti
3 lžíce sekané pažitky
1 lžíce sekané petrželky
1 okurka, neoloupaná, nakrájená na tenké plátky
4 plátky celozrnného chleba
řeřicha nebo polníček k podávání

Jak na to?

Vejce uvařte natvrdo: dejte je do rendlíku se studenou vodou tak, aby voda sahala zhruba jeden centimetr nad vajíčka. Na silném plameni přiveďte k varu, a jakmile se začne voda vařit, vařte ještě dalších pět až sedm minut. Vyjměte, ochlaďte pod studenou tekoucí vodou a oloupejte. Sýr Cottage vyklopte do mísy, přidejte smetanu, česnek, sýr feta, opepřete a nakonec vmíchejte i pažitku a petrželku. Okurku omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Rozprostřete je na chleby, navrch rozdělte pomazánku, zasypte polníčkem nebo řeřichou a ke každému servírujte i přepůlené vejce.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chleba s pomazánkou ze sýru Cottage

Předkrm Velmi snadné Česká Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 1/2012
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

4 vejce
2 kelímky sýru cottage
2 lžíce husté smetany
3 stroužky česneku, rozmělněné
1 balení feta sýru Arla v tetrapakovém obalu
pepř podle chuti
3 lžíce sekané pažitky
1 lžíce sekané petrželky
1 okurka, neoloupaná, nakrájená na tenké plátky
4 plátky celozrnného chleba
řeřicha nebo polníček k podávání

Jak na to?

Vejce uvařte natvrdo: dejte je do rendlíku se studenou vodou tak, aby voda sahala zhruba jeden centimetr nad vajíčka. Na silném plameni přiveďte k varu, a jakmile se začne voda vařit, vařte ještě dalších pět až sedm minut. Vyjměte, ochlaďte pod studenou tekoucí vodou a oloupejte. Sýr Cottage vyklopte do mísy, přidejte smetanu, česnek, sýr feta, opepřete a nakonec vmíchejte i pažitku a petrželku. Okurku omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Rozprostřete je na chleby, navrch rozdělte pomazánku, zasypte polníčkem nebo řeřichou a ke každému servírujte i přepůlené vejce.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty