
Červená čočka masala
Ingredience
1 | lžíce olivového oleje |
1 | červená cibule, nasekaná |
2 | stroužky česneku, rozetřené |
1 | lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného |
1 | chilli paprička, nakrájená |
1 | lžička mletého kmínu |
1 | lžička kořenicí směsi garam masala |
¼ | lžičky mletého koriandru |
400 g | rajčat, na kostky |
1 | lžička soli |
200 g | červené čočky |
120 g | baby špenátu |
Postup přípravy
Na oleji v hrnci nechte zesklovatět cibuli, přidejte česnek, zázvor, papričku, kmín, garam masalu a koriandr, krátce opečte.
Vsypte rajčata, osolte a 5 minut opékejte, až pustí šťávu. Přidejte čočku a povařte, až čočka změkne. Nakonec vhoďte na 3 minuty špenát. Podávejte s rýží.
Pomohl vám recept?
32hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod