Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Červená čočka masala

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Červená čočka masala

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nasekaná
2 stroužky česneku, rozetřené
1 lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
1 chilli paprička, nakrájená
1 lžička mletého kmínu
1 lžička kořenicí směsi garam masala
¼ lžičky mletého koriandru
400 g rajčat, na kostky
1 lžička soli
200 g červené čočky
120 g baby špenátu

Jak na to?

Na oleji v hrnci nechte zesklovatět cibuli, přidejte česnek, zázvor, papričku, kmín, garam masalu a koriandr, krátce opečte.
Vsypte rajčata, osolte a 5 minut opékejte, až pustí šťávu. Přidejte čočku a povařte, až čočka změkne. Nakonec vhoďte na 3 minuty špenát. Podávejte s rýží.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Červená čočka masala

Hlavní chod Snadné Indická kuchyně , Rajče , Chilli paprička Magazín 9/2015
Průměrné hodnocení 4 (16)

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nasekaná
2 stroužky česneku, rozetřené
1 lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
1 chilli paprička, nakrájená
1 lžička mletého kmínu
1 lžička kořenicí směsi garam masala
¼ lžičky mletého koriandru
400 g rajčat, na kostky
1 lžička soli
200 g červené čočky
120 g baby špenátu

Jak na to?

Na oleji v hrnci nechte zesklovatět cibuli, přidejte česnek, zázvor, papričku, kmín, garam masalu a koriandr, krátce opečte.
Vsypte rajčata, osolte a 5 minut opékejte, až pustí šťávu. Přidejte čočku a povařte, až čočka změkne. Nakonec vhoďte na 3 minuty špenát. Podávejte s rýží.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty