Celerové ragú s mandlemi
Ingredience
15 ml | olivového oleje |
500 g | celeru |
70 g | loupaných mandlí |
100 ml | smetany (31 %) |
sůl | |
pepř | |
50 g | mandlových lupínků |
Postup přípravy
1. V menším hrnci rozehřejte olej a orestujte na něm oloupaný celer nakrájený na malé kostičky. Přidejte nahrubo nasekané mandle a znovu restujte.
2. Přilijte smetanu, osolte, opepřete a vařte na mírném ohni 30 minut doměkka.
3. Podávejte jako přílohu posypané nasucho orestovanými mandlovými plátky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY