Carpaccio ze sýru halloumi a pečeného lilku
Co budete potřebovat
Jak na to?
Nakrájejte lilky na půlcentimetrové plátky. Posypte je solí a nechte stát zhruba hodinu, aby pustily vodu. Během této doby si připravte dresink. Mátu, petržel, olivový olej, česnek a citronovou šťávu rozmixujte.
Lilky osušte papírovou kuchyňskou utěrkou, potřete trochou olivového oleje a ogrilujte. Rajčata a halloumi nakrájejte na plátky a opečte. Rozložte na talíři a pokapejte bylinkovým dresinkem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Carpaccio ze sýru halloumi a pečeného lilku
Co budete potřebovat
Jak na to?
Nakrájejte lilky na půlcentimetrové plátky. Posypte je solí a nechte stát zhruba hodinu, aby pustily vodu. Během této doby si připravte dresink. Mátu, petržel, olivový olej, česnek a citronovou šťávu rozmixujte.
Lilky osušte papírovou kuchyňskou utěrkou, potřete trochou olivového oleje a ogrilujte. Rajčata a halloumi nakrájejte na plátky a opečte. Rozložte na talíři a pokapejte bylinkovým dresinkem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio