
Carpaccio z kapříka
Postup přípravy
1. Kapra s pomocí pinzety důkladně vykostěte a zbavte kůže. Ostrým nožem z filetu odkrajujte táhlým řezem tenké plátky. Vyskládejte je rovnomrně do kruhu na 4 talíře.
2. Šalotku nakrájejte nadrobno a lžikou navrstvěte malé hromádky na kapří carpaccia.
3. Každý talíř zakapejte octem, olivovým olejem a ozdobte lístky řapíkatého celeru. Osolte a opepřete. Podávejte s kváskovým chlebem.
Pomohl vám recept?
1hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod