Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

120 g kapra půleného
2 šalotky
4 lžíce bílého vinného octa
4 lžíce olivového oleje
1 hrst lístků řapíkatého celeru
sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy

1. Kapra s pomocí pinzety důkladně vykostěte a zbavte kůže. Ostrým nožem z filetu odkrajujte táhlým řezem tenké plátky. Vyskládejte je rovnomrně do kruhu na 4 talíře.
2. Šalotku nakrájejte nadrobno a lžikou navrstvěte malé hromádky na kapří carpaccia.
3. Každý talíř zakapejte octem, olivovým olejem a ozdobte lístky řapíkatého celeru. Osolte a opepřete. Podávejte s kváskovým chlebem.

Pomohl vám recept?
1hodnocení4

Další videorecepty