Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Carpaccio z kapříka

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové...
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Carpaccio z kapříka

Co budete potřebovat

120 g kapra půleného
2 šalotky
4 lžíce bílého vinného octa
4 lžíce olivového oleje
1 hrst lístků řapíkatého celeru
sůl
čerstvě mletý pepř

Jak na to?

1. Kapra s pomocí pinzety důkladně vykostěte a zbavte kůže. Ostrým nožem z filetu odkrajujte táhlým řezem tenké plátky. Vyskládejte je rovnomrně do kruhu na 4 talíře.
2. Šalotku nakrájejte nadrobno a lžikou navrstvěte malé hromádky na kapří carpaccia.
3. Každý talíř zakapejte octem, olivovým olejem a ozdobte lístky řapíkatého celeru. Osolte a opepřete. Podávejte s kváskovým chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Carpaccio z kapříka

Předkrm Snadné Ryby Něco lehkého Bezlepkové Bez laktózy Magazín 10/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (1)

Co budete potřebovat

120 g kapra půleného
2 šalotky
4 lžíce bílého vinného octa
4 lžíce olivového oleje
1 hrst lístků řapíkatého celeru
sůl
čerstvě mletý pepř

Jak na to?

1. Kapra s pomocí pinzety důkladně vykostěte a zbavte kůže. Ostrým nožem z filetu odkrajujte táhlým řezem tenké plátky. Vyskládejte je rovnomrně do kruhu na 4 talíře.
2. Šalotku nakrájejte nadrobno a lžikou navrstvěte malé hromádky na kapří carpaccia.
3. Každý talíř zakapejte octem, olivovým olejem a ozdobte lístky řapíkatého celeru. Osolte a opepřete. Podávejte s kváskovým chlebem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Inspirujte se podobnými recepty