×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Caesar salát jako sendvič

Další recepty a články

Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem,...
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem, červenou...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu

Caesar salát jako sendvič

Co budete potřebovat

2 kuřecí prsa
1 lžička slunečnicového oleje BASIC
sůl a čerstvě mletý pepř BASIC
1 salát Little Gem
2 velké nebo 4 malé tenké krajíčky
chleba
1 stroužek česneku, přepůlený
Na dresink
2 lžíce bílého jogurtu BASIC
trocha citronové šťávy
1 lžíce strouhaného parmazánu
+ hobliny na ozdobení
1 lžička kaparů, nahrubo nasekaných

Jak na to?

Rozehřejte pánev. Maso potřete olejem, osolte a opepřete. Opékejte ho z každé strany asi 4 minuty, až je úplně propečené. Pak ho odložte a nechte odpočívat.
Mezitím rozeberte salát na lístky a připravte si dresink. Smíchejte jogurt, parmazán, kapary a ochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Podle potřeby můžete dresink naředit zhruba lžičkou studené vody.
V toustovači či nasucho v troubě opečte chleba. Každý krajíček potřete z jedné strany česnekem a dresinkem. Kuře nakrájejte na plátky. Na krajíčky chleba rozdělte salát, přidejte maso a pokapejte zbylým dresinkem. Ozdobte hoblinami parmazánu a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Caesar salát jako sendvič

Snadné Saláty Piknik Magazín 6/2015
(0)

Co budete potřebovat

2 kuřecí prsa
1 lžička slunečnicového oleje BASIC
sůl a čerstvě mletý pepř BASIC
1 salát Little Gem
2 velké nebo 4 malé tenké krajíčky
chleba
1 stroužek česneku, přepůlený
Na dresink
2 lžíce bílého jogurtu BASIC
trocha citronové šťávy
1 lžíce strouhaného parmazánu
+ hobliny na ozdobení
1 lžička kaparů, nahrubo nasekaných

Jak na to?

Rozehřejte pánev. Maso potřete olejem, osolte a opepřete. Opékejte ho z každé strany asi 4 minuty, až je úplně propečené. Pak ho odložte a nechte odpočívat.
Mezitím rozeberte salát na lístky a připravte si dresink. Smíchejte jogurt, parmazán, kapary a ochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Podle potřeby můžete dresink naředit zhruba lžičkou studené vody.
V toustovači či nasucho v troubě opečte chleba. Každý krajíček potřete z jedné strany česnekem a dresinkem. Kuře nakrájejte na plátky. Na krajíčky chleba rozdělte salát, přidejte maso a pokapejte zbylým dresinkem. Ozdobte hoblinami parmazánu a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem, červenou...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu

Inspirujte se podobnými recepty