Bylinkovošunkový quiche
Ingredience
2 | listová těsta rozválená Albert |
2 | snítky tymiánu |
2 | snítky rozmarýnu |
1 | hrst hladkolisté petrželky |
200 g | šunky nejvyšší jakosti Albert Excellent |
4 | vejce |
500 ml | smetany na šlehání (33 %) |
sůl, pepř | |
100 g | strouhaného eidamu Albert |
Postup přípravy
1. Listovými těsty vyložte koláčovou formu o průměru 28 cm.
2. Bylinky nasekejte nadrobno, šunku pokrájejte na čtverečky. V misce prošlehejte vejce,smetanu, bylinky, 1/3 šunky, sůl, pepř a sýr.
3. Na těsto vlijte sýrovou směs a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 15 minut. Poté koláč posypte zbylou šunkou a ještě 5 minut dopékejte
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY