Bylinkové pomlázky s ricottou a bazalkovým pestem
Bylinková pomlázka je ideálním občerstvením pro malé koledníky, kteří mají raději slané. Po vychladnutí ji nakrájejte a uvidíte, že nezbude ani jediný kousek!

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Předkrm
Ingredience
Složení 2 porce
- Olej olivový 80 ml
- Mouka hladká 600 g
- Sůl 1 člž
- Mléko 320 ml
- Cukr krupicový 1 člž
- Pesto bylinkové 8 člž
- Droždí čerstvé 40 g
- Ricotta 200 g
- Olej olivový 80 ml
- Mouka hladká 600 g
- Sůl 1 člž
- Mléko 320 ml
- Cukr krupicový 1 člž
- Pesto bylinkové 8 člž
- Droždí čerstvé 40 g
- Ricotta 200 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.





