
Bylinkové krutony ze staršího chleba
Starší a ztvrdlé rohlíky, bagety, housky nebo světlý toustový chléb usušte a namelte na strouhanku.

Snadné
0-15 minut
4/5
Neplýtvání
Příloha
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 15 g
- Chléb
- Česnek 2 strouž.
- Petrželka čerstvá 1 hrs.
- Tymián čerstvý 1 snít.
- Máslo 15 g
- Chléb
- Česnek 2 strouž.
- Petrželka čerstvá 1 hrs.
- Tymián čerstvý 1 snít.
Příprava
- 1Chléb nakrájejte na pravidelné kostky o hraně asi 1 cm.
- 2Ve větší pánvi rozpusťte máslo a vsypte chléb. Pozvolna opékejte 5 minut dozlatova.
- 3Přidejte rozmělněný česnek a ještě 1 minutu opékejte. Odstavte z ohně a vmíchejte nasekané bylinky.
- 4Podávejte ke krémovým polévkám, česnečce nebo cibulačce.
- 1Chléb nakrájejte na pravidelné kostky o hraně asi 1 cm.
- 2Ve větší pánvi rozpusťte máslo a vsypte chléb. Pozvolna opékejte 5 minut dozlatova.
- 3Přidejte rozmělněný česnek a ještě 1 minutu opékejte. Odstavte z ohně a vmíchejte nasekané bylinky.
- 4Podávejte ke krémovým polévkám, česnečce nebo cibulačce.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.