Bylinková omeleta s toskánskou směsí
Ingredience
4 | lžíce olivového oleje 2 šalotky2 stroužky česneku NP Bio100 g bio cherry rajčat400 g sterilovaných bílých fazolí 1⁄2 hrsti lístků tymiánu 1 hrst rozmarýnu 1 hrst čerstvé bazalky 12 vajec NP Bio100 ml smetany na vaření sůl |
pepř4 hrsti rukoly |
Postup přípravy
1. Na dvou lžících oleje zpěňte najemno nakrájenou šalotku dozlatova. Přidejte rozmělněný česnek, rozpůlená rajčata a opékejte 5 minut. Vsypte scezené fazole, restujte další 3 minuty a dejte stranou.
2. Bylinky nakrájejte najemno. Tři vejce rozšlehejte s 20 ml smetany, přisypte lžíci bylinek, sůl a pepř.
3. Na pánvi rozehřejte lžíci oleje, vlijte směs a smažte 2 minuty z každé strany. Omelety naplňte rajčatovofazolovou směsí a rukolou. Postup opakujte ještě třikrát s dalšími omeletami. Podle chuti dozdobte čerstvými bylinkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY