×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bylinková omeleta s toskánskou směsí

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Bylinková omeleta s toskánskou směsí

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje ​2 šalotky​2 stroužky česneku NP Bio​100 g bio cherry rajčat​400 g sterilovaných bílých fazolí ​1⁄2 hrsti lístků tymiánu ​1 hrst rozmarýnu ​1 hrst čerstvé bazalky ​12 vajec NP Bio​100 ml smetany na vaření ​sůl
pepř​4 hrsti rukoly

Jak na to?

1. Na dvou lžících oleje zpěňte najemno nakrájenou šalotku dozlatova. Přidejte rozmělněný česnek, rozpůlená rajčata a opékejte 5 minut. Vsypte scezené fazole, restujte další 3 minuty a dejte stranou.
2. Bylinky nakrájejte najemno. Tři vejce rozšlehejte s 20 ml smetany, přisypte lžíci bylinek, sůl a pepř.
3. Na pánvi rozehřejte lžíci oleje, vlijte směs a smažte 2 minuty z každé strany. Omelety naplňte rajčatovofazolovou směsí a rukolou. Postup opakujte ještě třikrát s dalšími omeletami. Podle chuti dozdobte čerstvými bylinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bylinková omeleta s toskánskou směsí

Hlavní chod Velmi snadné Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Bio Bio Magazín 9/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje ​2 šalotky​2 stroužky česneku NP Bio​100 g bio cherry rajčat​400 g sterilovaných bílých fazolí ​1⁄2 hrsti lístků tymiánu ​1 hrst rozmarýnu ​1 hrst čerstvé bazalky ​12 vajec NP Bio​100 ml smetany na vaření ​sůl
pepř​4 hrsti rukoly

Jak na to?

1. Na dvou lžících oleje zpěňte najemno nakrájenou šalotku dozlatova. Přidejte rozmělněný česnek, rozpůlená rajčata a opékejte 5 minut. Vsypte scezené fazole, restujte další 3 minuty a dejte stranou.
2. Bylinky nakrájejte najemno. Tři vejce rozšlehejte s 20 ml smetany, přisypte lžíci bylinek, sůl a pepř.
3. Na pánvi rozehřejte lžíci oleje, vlijte směs a smažte 2 minuty z každé strany. Omelety naplňte rajčatovofazolovou směsí a rukolou. Postup opakujte ještě třikrát s dalšími omeletami. Podle chuti dozdobte čerstvými bylinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Inspirujte se podobnými recepty