Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Burger s kuřecím masem, houbami a česnekovou omáčkou

Další recepty a články

Banana split
Banana split
Banana split
Banana split
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí...
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice...
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...

Burger s kuřecím masem, houbami a česnekovou omáčkou

Co budete potřebovat

4 hamburgerové housky
2 lžíce olivového oleje
4 žampiony portobello, nakrájené na plátky
sůl a pepř
6 plátků slaniny, podélně rozpůlených
2 stroužky česneku, nasekané
6 lžic smetany ke šlehání
100 g vyzrálého čedaru, nastrouhaného
25–30 g čerstvých špenátových lístků,
2 velká kuřecí prsa s kůží, opečená, ochucená a nakrájená na plátky

Jak na to?

Rozpalte dvě pánve. Do jedné vlijte 1 a ½ lžíce oleje, do druhé ½ lžíce. Houby osolte a opepřete a vhoďte je do první pánve, ve druhé vypečte dozlatova a dokřupava slaninu. Polovinu opečených hub a slaninu odložte na talíř a udržujte v teple.
Rozpůlené housky opečte trochu na grilu. Pak je rozkrojenou stranou položte do pánve, kde se opékala slanina a nechte je chvilku péct dozlatova. Pak je dejte na talíř.
Ke zbývajícím houbám v pánvi přidejte česnek, snižte plamen a chvilku opékejte, pak přidejte smetanu a sýr a přiveďte k mírnému varu. Nechte probublávat a začněte připravovat burgery.
Na housky rozdělte špenátové lístky, opečené houby a plátky kuřete. Přelijte smetanovou houbovou omáčkou a navrch rozdělte opečenou slaninu. Přiklopte horní polovinou housky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Burger s kuřecím masem, houbami a česnekovou omáčkou

Snadné Grilování Magazín 5/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

4 hamburgerové housky
2 lžíce olivového oleje
4 žampiony portobello, nakrájené na plátky
sůl a pepř
6 plátků slaniny, podélně rozpůlených
2 stroužky česneku, nasekané
6 lžic smetany ke šlehání
100 g vyzrálého čedaru, nastrouhaného
25–30 g čerstvých špenátových lístků,
2 velká kuřecí prsa s kůží, opečená, ochucená a nakrájená na plátky

Jak na to?

Rozpalte dvě pánve. Do jedné vlijte 1 a ½ lžíce oleje, do druhé ½ lžíce. Houby osolte a opepřete a vhoďte je do první pánve, ve druhé vypečte dozlatova a dokřupava slaninu. Polovinu opečených hub a slaninu odložte na talíř a udržujte v teple.
Rozpůlené housky opečte trochu na grilu. Pak je rozkrojenou stranou položte do pánve, kde se opékala slanina a nechte je chvilku péct dozlatova. Pak je dejte na talíř.
Ke zbývajícím houbám v pánvi přidejte česnek, snižte plamen a chvilku opékejte, pak přidejte smetanu a sýr a přiveďte k mírnému varu. Nechte probublávat a začněte připravovat burgery.
Na housky rozdělte špenátové lístky, opečené houby a plátky kuřete. Přelijte smetanovou houbovou omáčkou a navrch rozdělte opečenou slaninu. Přiklopte horní polovinou housky a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Banana split
Banana split
Banana split
Banana split
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...

Inspirujte se podobnými recepty