×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Buddha bowl - zimní verze

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s...
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou

Buddha bowl - zimní verze

Co budete potřebovat

1 batát
1 lžička uzené mleté papriky
2 lžíce kokosového oleje
300 g červeného zelí
1 plechovka červených fazolí
1⁄2 hrnku uvařeného bulguru
1⁄2 hrnku uvařené quinoy
100 g sušených rajčat v oleji
1 avokádo
1⁄2 granátového jablka
kousek zázvoru
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce jablečného octa
1 limetka
černý a bílý sezam
hrst lístků čerstvé bazalky
hrst nasekané čerstvé máty

Jak na to?

1. Batát nakrájejte na kostičky. Smíchejte s uzenou paprikou, kokosovým olejem a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C zhruba 20 minut.
2. Zelí nakrájejte najemno. Vložte do misky s upečenými batáty, fazolemi, bulgurem, quinoou a sušenými rajčaty.
3. Poklaďte avokádem nakrájeným na plátky, semínky z granátového jablka a zázvorem nakrájeným na proužky. Vše pokapejte olejem, octem a limetkovou šťávou. Posypejte sezamovými semínky a bylinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Buddha bowl - zimní verze

Hlavní chod Velmi snadné Asijská Saláty Bez laktózy Veganské Vegetariánské Bazalka , Máta Magazín 1/2019 Počet porcí: 4
(0)
Buddha bowl je doslova vitaminovou bombou v misce. Nebojte se experimentovat s chutěmi a doplňte ji ingrediencemi podle vaší chuti.

Co budete potřebovat

1 batát
1 lžička uzené mleté papriky
2 lžíce kokosového oleje
300 g červeného zelí
1 plechovka červených fazolí
1⁄2 hrnku uvařeného bulguru
1⁄2 hrnku uvařené quinoy
100 g sušených rajčat v oleji
1 avokádo
1⁄2 granátového jablka
kousek zázvoru
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce jablečného octa
1 limetka
černý a bílý sezam
hrst lístků čerstvé bazalky
hrst nasekané čerstvé máty

Jak na to?

1. Batát nakrájejte na kostičky. Smíchejte s uzenou paprikou, kokosovým olejem a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C zhruba 20 minut.
2. Zelí nakrájejte najemno. Vložte do misky s upečenými batáty, fazolemi, bulgurem, quinoou a sušenými rajčaty.
3. Poklaďte avokádem nakrájeným na plátky, semínky z granátového jablka a zázvorem nakrájeným na proužky. Vše pokapejte olejem, octem a limetkovou šťávou. Posypejte sezamovými semínky a bylinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou

Inspirujte se podobnými recepty