×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Buchta Margot

Další recepty a články

Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh

Buchta Margot

Co budete potřebovat

200 g krupicového cukru
1 sáček vanilkového cukru
2 vejce
125 g másla, rozpuštěného
300 ml mléka
400 g polohrubé mouky
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
200 g tyčinky Margot,
nastrouhané nahrubo
Poleva
100 g čokolády na vaření
2 lžíce másla + 2 lžíce smetany
2 lžičky kakaa
1 lžička rumu
2 hrsti strouhaného kokosu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 170°C. V míse ušlehejte oba druhy cukru s vejci. Přidejte máslo a mléko. Mouku smíchejte s kypřicím práškem, přidejte ji do mísy a nakonec vsypte tyčinku Margot. Těsto vlijte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 40 minut. Upečenou buchtu nechte vychladnout a připravte si polevu ve vodní lázni.
Do misky umístěné na hrnec nad hladinu vařící vody rozlámejte čokoládu, přidejte máslo, smetanu, kakao a rum. Vymíchejte dohladka a ještě horkou polevou potřete buchtu.
Čokoládovou polevu nakonec rovnoměrně posypte kokosem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Buchta Margot

Snadné Magazín 3/2015
Průměrné hodnocení 4 (158)

Co budete potřebovat

200 g krupicového cukru
1 sáček vanilkového cukru
2 vejce
125 g másla, rozpuštěného
300 ml mléka
400 g polohrubé mouky
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
200 g tyčinky Margot,
nastrouhané nahrubo
Poleva
100 g čokolády na vaření
2 lžíce másla + 2 lžíce smetany
2 lžičky kakaa
1 lžička rumu
2 hrsti strouhaného kokosu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 170°C. V míse ušlehejte oba druhy cukru s vejci. Přidejte máslo a mléko. Mouku smíchejte s kypřicím práškem, přidejte ji do mísy a nakonec vsypte tyčinku Margot. Těsto vlijte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 40 minut. Upečenou buchtu nechte vychladnout a připravte si polevu ve vodní lázni.
Do misky umístěné na hrnec nad hladinu vařící vody rozlámejte čokoládu, přidejte máslo, smetanu, kakao a rum. Vymíchejte dohladka a ještě horkou polevou potřete buchtu.
Čokoládovou polevu nakonec rovnoměrně posypte kokosem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh

Inspirujte se podobnými recepty