Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Buchta Margot

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Buchta Margot

Co budete potřebovat

200 g krupicového cukru
1 sáček vanilkového cukru
2 vejce
125 g másla, rozpuštěného
300 ml mléka
400 g polohrubé mouky
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
200 g tyčinky Margot,
nastrouhané nahrubo
Poleva
100 g čokolády na vaření
2 lžíce másla + 2 lžíce smetany
2 lžičky kakaa
1 lžička rumu
2 hrsti strouhaného kokosu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 170°C. V míse ušlehejte oba druhy cukru s vejci. Přidejte máslo a mléko. Mouku smíchejte s kypřicím práškem, přidejte ji do mísy a nakonec vsypte tyčinku Margot. Těsto vlijte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 40 minut. Upečenou buchtu nechte vychladnout a připravte si polevu ve vodní lázni.
Do misky umístěné na hrnec nad hladinu vařící vody rozlámejte čokoládu, přidejte máslo, smetanu, kakao a rum. Vymíchejte dohladka a ještě horkou polevou potřete buchtu.
Čokoládovou polevu nakonec rovnoměrně posypte kokosem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Buchta Margot

Snadné Magazín 3/2015
Průměrné hodnocení 4 (253)

Co budete potřebovat

200 g krupicového cukru
1 sáček vanilkového cukru
2 vejce
125 g másla, rozpuštěného
300 ml mléka
400 g polohrubé mouky
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
200 g tyčinky Margot,
nastrouhané nahrubo
Poleva
100 g čokolády na vaření
2 lžíce másla + 2 lžíce smetany
2 lžičky kakaa
1 lžička rumu
2 hrsti strouhaného kokosu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 170°C. V míse ušlehejte oba druhy cukru s vejci. Přidejte máslo a mléko. Mouku smíchejte s kypřicím práškem, přidejte ji do mísy a nakonec vsypte tyčinku Margot. Těsto vlijte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 40 minut. Upečenou buchtu nechte vychladnout a připravte si polevu ve vodní lázni.
Do misky umístěné na hrnec nad hladinu vařící vody rozlámejte čokoládu, přidejte máslo, smetanu, kakao a rum. Vymíchejte dohladka a ještě horkou polevou potřete buchtu.
Čokoládovou polevu nakonec rovnoměrně posypte kokosem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty