Brambory s lučinou
Ingredience
8 | brambor |
500 g | lučiny |
4–5 | lžic mléka |
1 | stroužek česneku |
sůl | |
pepř | |
1 | okurka |
300 g | rajčat |
1 | žlutá paprika |
1 | jarní cibulka |
olivový olej |
Postup přípravy
Brambory vařte ve slupce doměkka, tedy asi 15–20 minut. Mezitím promíchejte lučinu s mlékem a utřeným stroužkem česneku, solí, pepřem a kousky okurky, rajčat i papriky (část zeleniny nechte na ozdobu). Brambory sceďte, ještě teplé rozřízněte, navrch dejte ochucenou lučinu, posypte zeleninou, ozdobte cibulkou a zastříkněte olejem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY