Brambory salsa verde
Ingredience
500 g | malých brambor |
2 | stroužky česneku, utřené najemno |
1 | menší hrst kaparů, nasekaná nadrobno |
4 | okurky ve sladkokyselém nálevu, nasekané nadrobno |
6 | filátek z ančoviček, nasekaných nadrobno |
2 | hrsti hladkolisté petrželky, nasekané |
1 | svazek čerstvé bazalky, listy nasekané nadrobno |
1 | lžíce dijonské hořčice |
50 ml | červeného vinného octa |
100–120 ml | olivového oleje, |
sůl, pepř |
Postup přípravy
Brambory oloupejte, nové brambory pouze omyjte, případně vykartáčujte, a uvařte doměkka. Ostatní ingredience smíchejte v míse a zálivkou přelijte ještě teplé brambory. Servírujte k jehněčímu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY