Brambory pečené s petrželí
Ingredience
800 g | co kulatých brambor |
3 | velké petržele |
sůl | |
4 | lžíce slunečnicového oleje |
2 | palice česneku |
Postup přípravy
1. Brambory i petržel dejte na 3 minuty do vroucí osolené vody. Pak je sceďte, důkladně osušte a roztřiďte na brambory a petržel.
2. Olej vlijte na plech a 5 minut ho pořádně rozehřívejte. Přidejte brambory a obalte je v oleji. Poté 25 minut pečte v troubě vyhřáté na 190 °C. Vyjměte z trouby, přidejte petržel a stroužky česneku a 30 minut dopékejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY