Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát s hořčicí

Inspirujte se podobnými recepty

Linecká kolečka
Linecká kolečka
Linecká kolečka
Linecká kolečka
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s povidly
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z...
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z manga
Perníčkový panáček
Perníčkový panáček
Perníčkový panáček
Perníčkový panáček

Bramborový salát s hořčicí

Co budete potřebovat

3 lžíce másla
4 cibule, nakrájené na tenké proužky
2 lžíce nasekaného tymiánu
4 lžíce krupicového cukru
5 lžic hrubozrnné hořčice Pommery
4 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce nasekaného estragonu
200 g zakysané smetany
sůl a pepř
600 g malých brambor s tenkou slupkou
uvařených ve slupce, nakrájených
na plátky
100 g sladkokyselých okurek,
nakrájených na kostičky
120 g polníčku
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

V pánvi orestujte na másle cibuli doměkka. Posypte tymiánem a cukrem, nechte cibuli lehce zkaramelizovat.
V jiné pánvi povařte 5 minut hořčici a ocet, odstavte a nechte vychladnout. Přidejte estragon, smíchejte se smetanou, dochuťte solí a pepřem.
Do mísy vsypte brambory, okurky a karamelizovanou cibuli, přidejte smetanu s hořčicí, promíchejte a uložte v chladu. Vychlazený salát promíchejte s polníčkem a na talíři ozdobte pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s hořčicí

Snadné Saláty Vánoce Tymián , Pažitka Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 4 (9)

Co budete potřebovat

3 lžíce másla
4 cibule, nakrájené na tenké proužky
2 lžíce nasekaného tymiánu
4 lžíce krupicového cukru
5 lžic hrubozrnné hořčice Pommery
4 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce nasekaného estragonu
200 g zakysané smetany
sůl a pepř
600 g malých brambor s tenkou slupkou
uvařených ve slupce, nakrájených
na plátky
100 g sladkokyselých okurek,
nakrájených na kostičky
120 g polníčku
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

V pánvi orestujte na másle cibuli doměkka. Posypte tymiánem a cukrem, nechte cibuli lehce zkaramelizovat.
V jiné pánvi povařte 5 minut hořčici a ocet, odstavte a nechte vychladnout. Přidejte estragon, smíchejte se smetanou, dochuťte solí a pepřem.
Do mísy vsypte brambory, okurky a karamelizovanou cibuli, přidejte smetanu s hořčicí, promíchejte a uložte v chladu. Vychlazený salát promíchejte s polníčkem a na talíři ozdobte pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Linecká kolečka
Linecká kolečka
Linecká kolečka
Linecká kolečka
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s povidly
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z...
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z manga
Perníčkový panáček
Perníčkový panáček
Perníčkový panáček
Perníčkový panáček

Inspirujte se podobnými recepty