Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát s hořčicí

Inspirujte se podobnými recepty

Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se...
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se sýrovým...
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Kapr z kýty s bramborovými...
Kapr z kýty s...
Kapr z kýty s bramborovými...
Kapr z kýty s bramborovými...

Bramborový salát s hořčicí

Co budete potřebovat

3 lžíce másla
4 cibule, nakrájené na tenké proužky
2 lžíce nasekaného tymiánu
4 lžíce krupicového cukru
5 lžic hrubozrnné hořčice Pommery
4 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce nasekaného estragonu
200 g zakysané smetany
sůl a pepř
600 g malých brambor s tenkou slupkou
uvařených ve slupce, nakrájených
na plátky
100 g sladkokyselých okurek,
nakrájených na kostičky
120 g polníčku
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

V pánvi orestujte na másle cibuli doměkka. Posypte tymiánem a cukrem, nechte cibuli lehce zkaramelizovat.
V jiné pánvi povařte 5 minut hořčici a ocet, odstavte a nechte vychladnout. Přidejte estragon, smíchejte se smetanou, dochuťte solí a pepřem.
Do mísy vsypte brambory, okurky a karamelizovanou cibuli, přidejte smetanu s hořčicí, promíchejte a uložte v chladu. Vychlazený salát promíchejte s polníčkem a na talíři ozdobte pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s hořčicí

Snadné Saláty Vánoce Tymián , Pažitka Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 4 (9)

Co budete potřebovat

3 lžíce másla
4 cibule, nakrájené na tenké proužky
2 lžíce nasekaného tymiánu
4 lžíce krupicového cukru
5 lžic hrubozrnné hořčice Pommery
4 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce nasekaného estragonu
200 g zakysané smetany
sůl a pepř
600 g malých brambor s tenkou slupkou
uvařených ve slupce, nakrájených
na plátky
100 g sladkokyselých okurek,
nakrájených na kostičky
120 g polníčku
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

V pánvi orestujte na másle cibuli doměkka. Posypte tymiánem a cukrem, nechte cibuli lehce zkaramelizovat.
V jiné pánvi povařte 5 minut hořčici a ocet, odstavte a nechte vychladnout. Přidejte estragon, smíchejte se smetanou, dochuťte solí a pepřem.
Do mísy vsypte brambory, okurky a karamelizovanou cibuli, přidejte smetanu s hořčicí, promíchejte a uložte v chladu. Vychlazený salát promíchejte s polníčkem a na talíři ozdobte pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se...
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se sýrovým...
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Kapr z kýty s bramborovými...
Kapr z kýty s...
Kapr z kýty s bramborovými...
Kapr z kýty s bramborovými...

Inspirujte se podobnými recepty