×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát s hořčicí

Inspirujte se podobnými recepty

Kuřecí maso na medu v troubě
Kuřecí maso na medu...
Kuřecí maso na medu v troubě
Kuřecí maso na medu v troubě
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z kokosové...

Bramborový salát s hořčicí

Co budete potřebovat

3 lžíce másla
4 cibule, nakrájené na tenké proužky
2 lžíce nasekaného tymiánu
4 lžíce krupicového cukru
5 lžic hrubozrnné hořčice Pommery
4 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce nasekaného estragonu
200 g zakysané smetany
sůl a pepř
600 g malých brambor s tenkou slupkou
uvařených ve slupce, nakrájených
na plátky
100 g sladkokyselých okurek,
nakrájených na kostičky
120 g polníčku
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

V pánvi orestujte na másle cibuli doměkka. Posypte tymiánem a cukrem, nechte cibuli lehce zkaramelizovat.
V jiné pánvi povařte 5 minut hořčici a ocet, odstavte a nechte vychladnout. Přidejte estragon, smíchejte se smetanou, dochuťte solí a pepřem.
Do mísy vsypte brambory, okurky a karamelizovanou cibuli, přidejte smetanu s hořčicí, promíchejte a uložte v chladu. Vychlazený salát promíchejte s polníčkem a na talíři ozdobte pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s hořčicí

Snadné Saláty Vánoce Tymián , Pažitka Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 4 (9)

Co budete potřebovat

3 lžíce másla
4 cibule, nakrájené na tenké proužky
2 lžíce nasekaného tymiánu
4 lžíce krupicového cukru
5 lžic hrubozrnné hořčice Pommery
4 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce nasekaného estragonu
200 g zakysané smetany
sůl a pepř
600 g malých brambor s tenkou slupkou
uvařených ve slupce, nakrájených
na plátky
100 g sladkokyselých okurek,
nakrájených na kostičky
120 g polníčku
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

V pánvi orestujte na másle cibuli doměkka. Posypte tymiánem a cukrem, nechte cibuli lehce zkaramelizovat.
V jiné pánvi povařte 5 minut hořčici a ocet, odstavte a nechte vychladnout. Přidejte estragon, smíchejte se smetanou, dochuťte solí a pepřem.
Do mísy vsypte brambory, okurky a karamelizovanou cibuli, přidejte smetanu s hořčicí, promíchejte a uložte v chladu. Vychlazený salát promíchejte s polníčkem a na talíři ozdobte pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Kuřecí maso na medu v troubě
Kuřecí maso na medu...
Kuřecí maso na medu v troubě
Kuřecí maso na medu v troubě
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z kokosové...

Inspirujte se podobnými recepty