Bramborový salát s hořčicí
Ingredience
3 | lžíce másla |
4 | cibule, nakrájené na tenké proužky |
2 | lžíce nasekaného tymiánu |
4 | lžíce krupicového cukru |
5 | lžic hrubozrnné hořčice Pommery |
4 | lžíce červeného vinného octa |
2 | lžíce nasekaného estragonu |
200 g | zakysané smetany |
sůl a pepř | |
600 g | malých brambor s tenkou slupkou |
uvařených ve slupce, nakrájených | |
na plátky | |
100 g | sladkokyselých okurek, |
nakrájených na kostičky | |
120 g | polníčku |
3 | lžíce nasekané pažitky |
Postup přípravy
V pánvi orestujte na másle cibuli doměkka. Posypte tymiánem a cukrem, nechte cibuli lehce zkaramelizovat.
V jiné pánvi povařte 5 minut hořčici a ocet, odstavte a nechte vychladnout. Přidejte estragon, smíchejte se smetanou, dochuťte solí a pepřem.
Do mísy vsypte brambory, okurky a karamelizovanou cibuli, přidejte smetanu s hořčicí, promíchejte a uložte v chladu. Vychlazený salát promíchejte s polníčkem a na talíři ozdobte pažitkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY