Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Bramborový salát s hořčicí

Inspirujte se podobnými recepty

Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Naše šunkofleky
Naše šunkofleky
Naše šunkofleky
Naše šunkofleky

Bramborový salát s hořčicí

Co budete potřebovat

3 lžíce másla
4 cibule, nakrájené na tenké proužky
2 lžíce nasekaného tymiánu
4 lžíce krupicového cukru
5 lžic hrubozrnné hořčice Pommery
4 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce nasekaného estragonu
200 g zakysané smetany
sůl a pepř
600 g malých brambor s tenkou slupkou
uvařených ve slupce, nakrájených
na plátky
100 g sladkokyselých okurek,
nakrájených na kostičky
120 g polníčku
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

V pánvi orestujte na másle cibuli doměkka. Posypte tymiánem a cukrem, nechte cibuli lehce zkaramelizovat.
V jiné pánvi povařte 5 minut hořčici a ocet, odstavte a nechte vychladnout. Přidejte estragon, smíchejte se smetanou, dochuťte solí a pepřem.
Do mísy vsypte brambory, okurky a karamelizovanou cibuli, přidejte smetanu s hořčicí, promíchejte a uložte v chladu. Vychlazený salát promíchejte s polníčkem a na talíři ozdobte pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s hořčicí

Snadné Saláty Vánoce Tymián , Pažitka Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 4 (9)

Co budete potřebovat

3 lžíce másla
4 cibule, nakrájené na tenké proužky
2 lžíce nasekaného tymiánu
4 lžíce krupicového cukru
5 lžic hrubozrnné hořčice Pommery
4 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce nasekaného estragonu
200 g zakysané smetany
sůl a pepř
600 g malých brambor s tenkou slupkou
uvařených ve slupce, nakrájených
na plátky
100 g sladkokyselých okurek,
nakrájených na kostičky
120 g polníčku
3 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

V pánvi orestujte na másle cibuli doměkka. Posypte tymiánem a cukrem, nechte cibuli lehce zkaramelizovat.
V jiné pánvi povařte 5 minut hořčici a ocet, odstavte a nechte vychladnout. Přidejte estragon, smíchejte se smetanou, dochuťte solí a pepřem.
Do mísy vsypte brambory, okurky a karamelizovanou cibuli, přidejte smetanu s hořčicí, promíchejte a uložte v chladu. Vychlazený salát promíchejte s polníčkem a na talíři ozdobte pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Naše šunkofleky
Naše šunkofleky
Naše šunkofleky
Naše šunkofleky

Inspirujte se podobnými recepty