Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bramborové trubičky se sýrovou náplní

Inspirujte se podobnými recepty

Zdobená linecká kolečka
Zdobená linecká...
Zdobená linecká kolečka
Zdobená linecká kolečka
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Ořechové zasněžené kuličky
Ořechové zasněžené...
Ořechové zasněžené kuličky
Ořechové zasněžené kuličky

Bramborové trubičky se sýrovou náplní

Co budete potřebovat

200 g brambor typu C
sůl
80 g másla
100 ml smetany na vaření (12 %)
¼ lžičky mletého
muškátového oříšku
¼ lžičky bílého pepře
60 g sýra pecorino
2 hrsti čerstvé pažitky
2 velké brambory typu A
15 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Oloupané brambory typu C uvařte v osolené vodě.

2. Slijte a dobře rozmačkejte se 40 g másla. Přilévejte ohřátou smetanu, vmíchejte muškátový oříšek, pepř a nastrouhané pecorino. Dosolte a vmíchejte nasekanou pažitku.

3. Oloupané brambory typu A nakrájejte na mandolíně na 2 mm silné podélné plátky. Na výrobu rolek použijte největší plátky. Cukrářské trubičky potřete ze všech stran olejem.

4. Konec delší strany bramborového plátku uchopte mezi prsty a omotejte kolem trubičky. Přehybem dolů položte na plech vyložený pečicím papírem.

5. Potřete zbylým rozpuštěným máslem a osolte. Pečte na 180 °C gril 8–10 minut. Po mírném vychladnutí je opatrně sejměte z násadky.

6. Zcela vychladlý bramborový krém vložte do cukrářského sáčku a naplňte jím trubičky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborové trubičky se sýrovou náplní

Předkrm Snadné Chuťovky Vánoce Vegetariánské Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 15 kusů
(0)
K přípravě bramborových trubiček budete potřebovat cukrářské trubičky na kremrole. Případně si můžete z aluminiové fólie vyrobit 15 válečků o délce asi 10 cm a průměru 2 cm.

Co budete potřebovat

200 g brambor typu C
sůl
80 g másla
100 ml smetany na vaření (12 %)
¼ lžičky mletého
muškátového oříšku
¼ lžičky bílého pepře
60 g sýra pecorino
2 hrsti čerstvé pažitky
2 velké brambory typu A
15 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Oloupané brambory typu C uvařte v osolené vodě.

2. Slijte a dobře rozmačkejte se 40 g másla. Přilévejte ohřátou smetanu, vmíchejte muškátový oříšek, pepř a nastrouhané pecorino. Dosolte a vmíchejte nasekanou pažitku.

3. Oloupané brambory typu A nakrájejte na mandolíně na 2 mm silné podélné plátky. Na výrobu rolek použijte největší plátky. Cukrářské trubičky potřete ze všech stran olejem.

4. Konec delší strany bramborového plátku uchopte mezi prsty a omotejte kolem trubičky. Přehybem dolů položte na plech vyložený pečicím papírem.

5. Potřete zbylým rozpuštěným máslem a osolte. Pečte na 180 °C gril 8–10 minut. Po mírném vychladnutí je opatrně sejměte z násadky.

6. Zcela vychladlý bramborový krém vložte do cukrářského sáčku a naplňte jím trubičky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Zdobená linecká kolečka
Zdobená linecká...
Zdobená linecká kolečka
Zdobená linecká kolečka
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Vanilkový krém
Ořechové zasněžené kuličky
Ořechové zasněžené...
Ořechové zasněžené kuličky
Ořechové zasněžené kuličky

Inspirujte se podobnými recepty