Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bramborové trubičky se sýrovou náplní

Inspirujte se podobnými recepty

Baby krůta s kaštanovou...
Baby krůta s...
Baby krůta s kaštanovou...
Baby krůta s kaštanovou...
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Uramaki s barevnou rýží
Uramaki s barevnou...
Uramaki s barevnou rýží
Uramaki s barevnou rýží

Bramborové trubičky se sýrovou náplní

Co budete potřebovat

200 g brambor typu C
sůl
80 g másla
100 ml smetany na vaření (12 %)
¼ lžičky mletého
muškátového oříšku
¼ lžičky bílého pepře
60 g sýra pecorino
2 hrsti čerstvé pažitky
2 velké brambory typu A
15 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Oloupané brambory typu C uvařte v osolené vodě.

2. Slijte a dobře rozmačkejte se 40 g másla. Přilévejte ohřátou smetanu, vmíchejte muškátový oříšek, pepř a nastrouhané pecorino. Dosolte a vmíchejte nasekanou pažitku.

3. Oloupané brambory typu A nakrájejte na mandolíně na 2 mm silné podélné plátky. Na výrobu rolek použijte největší plátky. Cukrářské trubičky potřete ze všech stran olejem.

4. Konec delší strany bramborového plátku uchopte mezi prsty a omotejte kolem trubičky. Přehybem dolů položte na plech vyložený pečicím papírem.

5. Potřete zbylým rozpuštěným máslem a osolte. Pečte na 180 °C gril 8–10 minut. Po mírném vychladnutí je opatrně sejměte z násadky.

6. Zcela vychladlý bramborový krém vložte do cukrářského sáčku a naplňte jím trubičky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborové trubičky se sýrovou náplní

Předkrm Snadné Chuťovky Vánoce Vegetariánské Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 15 kusů
(0)
K přípravě bramborových trubiček budete potřebovat cukrářské trubičky na kremrole. Případně si můžete z aluminiové fólie vyrobit 15 válečků o délce asi 10 cm a průměru 2 cm.

Co budete potřebovat

200 g brambor typu C
sůl
80 g másla
100 ml smetany na vaření (12 %)
¼ lžičky mletého
muškátového oříšku
¼ lžičky bílého pepře
60 g sýra pecorino
2 hrsti čerstvé pažitky
2 velké brambory typu A
15 ml slunečnicového oleje

Jak na to?

1. Oloupané brambory typu C uvařte v osolené vodě.

2. Slijte a dobře rozmačkejte se 40 g másla. Přilévejte ohřátou smetanu, vmíchejte muškátový oříšek, pepř a nastrouhané pecorino. Dosolte a vmíchejte nasekanou pažitku.

3. Oloupané brambory typu A nakrájejte na mandolíně na 2 mm silné podélné plátky. Na výrobu rolek použijte největší plátky. Cukrářské trubičky potřete ze všech stran olejem.

4. Konec delší strany bramborového plátku uchopte mezi prsty a omotejte kolem trubičky. Přehybem dolů položte na plech vyložený pečicím papírem.

5. Potřete zbylým rozpuštěným máslem a osolte. Pečte na 180 °C gril 8–10 minut. Po mírném vychladnutí je opatrně sejměte z násadky.

6. Zcela vychladlý bramborový krém vložte do cukrářského sáčku a naplňte jím trubičky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Baby krůta s kaštanovou...
Baby krůta s...
Baby krůta s kaštanovou...
Baby krůta s kaštanovou...
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Uramaki s barevnou rýží
Uramaki s barevnou...
Uramaki s barevnou rýží
Uramaki s barevnou rýží

Inspirujte se podobnými recepty