Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly jsou voňavým návratem ke kořenům tradiční české kuchyně. Tenké placky z bramborového těsta, opečené nasucho a potírané sádlem.

Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 5 porcí
- Brambory 500 g
- Povidla švestková
- Sůl
- Mouka polohrubá 100 g
- Sádlo
- Brambory 500 g
- Povidla švestková
- Sůl
- Mouka polohrubá 100 g
- Sádlo
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.





