Bohatý výživný boršč
Čím více surovin, tím lepší. Dopřejte si pravý poctivý boršč, jako ho dělala vaše babička.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Východoevropská
Polévka
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 25 g
 - Hovězí přední bez kosti 500 g
 - Vepřová žebra 1/2 kg
 - Česnek 2 strouž.
 - Cibule 1 ks
 - Bobkový list 3 ks
 - Sůl
 - Červená řepa 1 ks
 - Nové koření 5 ks
 - Pepř celý 5 ks
 - Citronová šťáva 15 ml
 - Špek 50 g
 - Brambory 4 ks
 - Fazole červené sterilované 150 g
 - Mrkev 2 ks
 - Zelí bílé 1/4 ks
 - Zakysaná smetana 1 ks
 
- Máslo 25 g
 - Hovězí přední bez kosti 500 g
 - Vepřová žebra 1/2 kg
 - Česnek 2 strouž.
 - Cibule 1 ks
 - Bobkový list 3 ks
 - Sůl
 - Červená řepa 1 ks
 - Nové koření 5 ks
 - Pepř celý 5 ks
 - Citronová šťáva 15 ml
 - Špek 50 g
 - Brambory 4 ks
 - Fazole červené sterilované 150 g
 - Mrkev 2 ks
 
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. | 
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







