Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Boršč

Další recepty a články

Polévka z červené řepy
Polévka z červené...
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené...
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Čokoládový dort s červenou...
Čokoládový dort s...
Čokoládový dort s červenou...
Čokoládový dort s červenou...

Boršč

Co budete potřebovat

½ kg hovězího předního
½ kg vepřových žeber
1 cibule
2 stroužky česneku v celku
3 listy bobkového listu
5 kuliček nového koření
5 kuliček celého pepře
sůl
1 vetší červená řepa, oloupaná, nakrájená na kostky
šťáva z půlky citronu
50 g špeku, nakrájeného na kostky
25 g másla
4 střední brambory, nakrájené na kostky
2 mrkve, nakrájené na kolečka
150 g červených fazolí z konzervy
čtvrtka hlávky zelí, nakrájená
zakysaná smetana

Jak na to?

1. Nejdřív dám vařit maso asi do tří litrů vody, přidám celou cibuli, česnek a koření. Během vaření odebírám lžící pěnu a tuk. Mezitím dusím na troše vody řepu (pokapu ji citronem), protože je tvrdší než ostatní zelenina
2. Na pánvi nechám vysmahnout špek, přidám máslo, brambory a mrkev. Přidám pár lžic vývaru z ještě neuvařeného masa a dusím tak dlouho, dokud zelenina nezměkne.
3. Uvařené maso vyndám, nechám vychladnout, libové části nakrájím na kostky, vývar přecedím.
4. Do většího hrnce přendám maso, zeleninu, řepu, fazole, zelí a přeliju vývarem. Nechám ještě dalších patnáct minut vařit. Z cedníku přendám do boršče ještě vařit jeden bobkový list. Na stůl k jídlu dávám misku se zakysanou smetanou, kterou si každý dá do polévky sám.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Boršč

Polévka Snadné Východoevropská Červená řepa Magazín 11/2011
Průměrné hodnocení 4 (39)

Co budete potřebovat

½ kg hovězího předního
½ kg vepřových žeber
1 cibule
2 stroužky česneku v celku
3 listy bobkového listu
5 kuliček nového koření
5 kuliček celého pepře
sůl
1 vetší červená řepa, oloupaná, nakrájená na kostky
šťáva z půlky citronu
50 g špeku, nakrájeného na kostky
25 g másla
4 střední brambory, nakrájené na kostky
2 mrkve, nakrájené na kolečka
150 g červených fazolí z konzervy
čtvrtka hlávky zelí, nakrájená
zakysaná smetana

Jak na to?

1. Nejdřív dám vařit maso asi do tří litrů vody, přidám celou cibuli, česnek a koření. Během vaření odebírám lžící pěnu a tuk. Mezitím dusím na troše vody řepu (pokapu ji citronem), protože je tvrdší než ostatní zelenina
2. Na pánvi nechám vysmahnout špek, přidám máslo, brambory a mrkev. Přidám pár lžic vývaru z ještě neuvařeného masa a dusím tak dlouho, dokud zelenina nezměkne.
3. Uvařené maso vyndám, nechám vychladnout, libové části nakrájím na kostky, vývar přecedím.
4. Do většího hrnce přendám maso, zeleninu, řepu, fazole, zelí a přeliju vývarem. Nechám ještě dalších patnáct minut vařit. Z cedníku přendám do boršče ještě vařit jeden bobkový list. Na stůl k jídlu dávám misku se zakysanou smetanou, kterou si každý dá do polévky sám.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Čokoládový dort s červenou...
Čokoládový dort s červenou...
Čokoládový dort s červenou...
Čokoládový dort s červenou...

Inspirujte se podobnými recepty