
Bohatý výživný boršč
Čím více surovin, tím lepší. Dopřejte si pravý poctivý boršč, jako ho dělala vaše babička.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Východoevropská
Polévka
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 25 g
- Hovězí přední bez kosti 500 g
- Vepřová žebra 1/2 kg
- Česnek 2 strouž.
- Cibule 1 ks
- Bobkový list 3 ks
- Sůl
- Červená řepa 1 ks
- Nové koření 5 ks
- Pepř celý 5 ks
- Citronová šťáva 15 ml
- Špek 50 g
- Brambory 4 ks
- Fazole červené sterilované 150 g
- Mrkev 2 ks
- Zelí bílé 1/4 ks
- Zakysaná smetana 1 ks
- Máslo 25 g
- Hovězí přední bez kosti 500 g
- Vepřová žebra 1/2 kg
- Česnek 2 strouž.
- Cibule 1 ks
- Bobkový list 3 ks
- Sůl
- Červená řepa 1 ks
- Nové koření 5 ks
- Pepř celý 5 ks
- Citronová šťáva 15 ml
- Špek 50 g
- Brambory 4 ks
- Fazole červené sterilované 150 g
- Mrkev 2 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.