Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Biskupský chlebíček

Inspirujte se podobnými recepty

Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Perníčky

Biskupský chlebíček

Co budete potřebovat

160 g Hery (pokojové teploty)
200 g třtinového cukru
5 žloutků
5 bílků
200 g špaldové mouky
½ prášku do pečiva
100 g rozinek
100 g 70% čokolády
100 g mix ořechů
50 g klikvy
50 g sušených švestek

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 180°C. Ve velké míse vyšlehejte Heru s polovinou třtinového cukru. Poté k Heře postupně zapracujte žloutky a zbylý cukr. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh. Ve zvláštní míse si smíchejte všechny suché ingredience. Mouku, prášek do pečiva, rozinky, čokoládu nasekanou na menší kousky, nesekané ořechy, klikvu a nakrájené sušené švestky na menší kousky. Všechno spolu promíchejte. Do suché směsi zapracujte vyšlehanou Heru se žloutky. Sníh z bílků nadvakrát vmíchejte do těsta a vytvořte tak hladké těsto. Formu na chlebíček vyložte pečicím papírem a těsto do ní vylijte. Vložte do trouby a pečte 40 - 45 minut. Po vytáhnutí vyklopte a nechte vychladnout na mřížce.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Biskupský chlebíček

Dezert Velmi snadné Česká Moučníky a koláče Vánoce Videorecept
Průměrné hodnocení 3 (15)
Sváteční biskupský chlebíček vás nadchne jemnou chutí sušeného ovoce a ořechů. Zkuste do něj přidat i čokoládu.

Co budete potřebovat

160 g Hery (pokojové teploty)
200 g třtinového cukru
5 žloutků
5 bílků
200 g špaldové mouky
½ prášku do pečiva
100 g rozinek
100 g 70% čokolády
100 g mix ořechů
50 g klikvy
50 g sušených švestek

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 180°C. Ve velké míse vyšlehejte Heru s polovinou třtinového cukru. Poté k Heře postupně zapracujte žloutky a zbylý cukr. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh. Ve zvláštní míse si smíchejte všechny suché ingredience. Mouku, prášek do pečiva, rozinky, čokoládu nasekanou na menší kousky, nesekané ořechy, klikvu a nakrájené sušené švestky na menší kousky. Všechno spolu promíchejte. Do suché směsi zapracujte vyšlehanou Heru se žloutky. Sníh z bílků nadvakrát vmíchejte do těsta a vytvořte tak hladké těsto. Formu na chlebíček vyložte pečicím papírem a těsto do ní vylijte. Vložte do trouby a pečte 40 - 45 minut. Po vytáhnutí vyklopte a nechte vychladnout na mřížce.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Perníčky

Inspirujte se podobnými recepty