Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bio sněhuláčci

Inspirujte se podobnými recepty

Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující...
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující nealkoholický punč
Kaštanová polévka na boží hod
Kaštanová polévka na...
Kaštanová polévka na boží hod
Kaštanová polévka na boží hod
Perníčkové těsto základní...
Perníčkové těsto...
Perníčkové těsto základní...
Perníčkové těsto základní...

Bio sněhuláčci

Co budete potřebovat

6 vajec Nature’s Promise Bio
125 g třtinového cukru Nature’s Promise Bio
45 g kokosového oleje Nature’s Promise Bio
85 ml javorového sirupu Nature’s Promise Bio
špetka sody
sůl
55 g kokosové mouky Nature’s Promise Bio
100 g bílé čokolády
50 ml smetany ke šlehání (30 %)
100 g bio másla
100 g strouhaného bio kokosu
25 g hořké bio čokolády
4 kousky kandovaného ovoce
4 snítky čerstvého rozmarýnu

Jak na to?

1. Ze dvou vajec oddělte bílky od žloutků. Bílky s třtinovým cukrem šlehejte nejdříve ručně nad vodní párou. Když se cukr v bílcích rozpustí a bílky začnou bělat a pěnit, došlehejte robotem na vyšší otáčky.

2. Na plech s pečicím papírem tvořte cukrářským sáčkem pusinky. Hotové dejte sušit 2 hodiny do trouby na 100 °C.

3. Zbylá vejce, olej, javorový sirup, sodu a sůl ušlehejte. Do směsi přidejte kokosovou mouku a těsto nalijte na plech s pečicím papírem. Pečte v troubě na 170 °C po dobu 20 minut.

4. Bílou čokoládu se smetanou rozpusťte nad vodní lázní.

5. Vychladlý korpus rozdrobte a spojte pomocí studeného másla nakrájeného na kostky. Vytvarujte kuličky tří velikostí na sněhuláčka. Ty obalte v rozpuštěné čokoládě a pak strouhaném kokosu. Dejte na 20 minut zamrazit.

6. Hořkou čokoládu rozpusťte nad vodní lázní. Dejte do cukrářského sáčku a skrz malý nástavec udělejte na pečicí papír půlměsíčky na pusu a kuličky na oči. Dejte zamrazit.

7. Na špejli napíchněte postupně tři kokosové koule, z nejmenší nechte vyčnívat cca 0,5 cm špejle, na tu napíchněte pusinku. Každému sněhulákovi dejte nos z kandovaného ovoce nebo pomerančové kůry. Na pusu, oči a knoflíčky použijte zchladlé půlměsíčky a kuličky z hořké čokolády. Nakonec přidejte ruce z rozmarýnu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bio sněhuláčci

Dezert Náročné Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2020 Počet porcí: 4 kusy
(0)

Co budete potřebovat

6 vajec Nature’s Promise Bio
125 g třtinového cukru Nature’s Promise Bio
45 g kokosového oleje Nature’s Promise Bio
85 ml javorového sirupu Nature’s Promise Bio
špetka sody
sůl
55 g kokosové mouky Nature’s Promise Bio
100 g bílé čokolády
50 ml smetany ke šlehání (30 %)
100 g bio másla
100 g strouhaného bio kokosu
25 g hořké bio čokolády
4 kousky kandovaného ovoce
4 snítky čerstvého rozmarýnu

Jak na to?

1. Ze dvou vajec oddělte bílky od žloutků. Bílky s třtinovým cukrem šlehejte nejdříve ručně nad vodní párou. Když se cukr v bílcích rozpustí a bílky začnou bělat a pěnit, došlehejte robotem na vyšší otáčky.

2. Na plech s pečicím papírem tvořte cukrářským sáčkem pusinky. Hotové dejte sušit 2 hodiny do trouby na 100 °C.

3. Zbylá vejce, olej, javorový sirup, sodu a sůl ušlehejte. Do směsi přidejte kokosovou mouku a těsto nalijte na plech s pečicím papírem. Pečte v troubě na 170 °C po dobu 20 minut.

4. Bílou čokoládu se smetanou rozpusťte nad vodní lázní.

5. Vychladlý korpus rozdrobte a spojte pomocí studeného másla nakrájeného na kostky. Vytvarujte kuličky tří velikostí na sněhuláčka. Ty obalte v rozpuštěné čokoládě a pak strouhaném kokosu. Dejte na 20 minut zamrazit.

6. Hořkou čokoládu rozpusťte nad vodní lázní. Dejte do cukrářského sáčku a skrz malý nástavec udělejte na pečicí papír půlměsíčky na pusu a kuličky na oči. Dejte zamrazit.

7. Na špejli napíchněte postupně tři kokosové koule, z nejmenší nechte vyčnívat cca 0,5 cm špejle, na tu napíchněte pusinku. Každému sněhulákovi dejte nos z kandovaného ovoce nebo pomerančové kůry. Na pusu, oči a knoflíčky použijte zchladlé půlměsíčky a kuličky z hořké čokolády. Nakonec přidejte ruce z rozmarýnu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující...
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující nealkoholický punč
Kaštanová polévka na boží hod
Kaštanová polévka na...
Kaštanová polévka na boží hod
Kaštanová polévka na boží hod
Perníčkové těsto základní...
Perníčkové těsto...
Perníčkové těsto základní...
Perníčkové těsto základní...

Inspirujte se podobnými recepty