
Bio kaiserka s rybářskými řezy a koprovou majonézou
Postup přípravy
1. V misce promíchejte majonézu, jarní cibulku nakrájenou na kolečka, nasekaný kopr, trošku citronové šťávy a špetku soli a pepře.
2. Bio kaiserky přepulte, vnitřní strany potřete vyšší vrstvou koprové majonézy. Na každou spodní část pak rozložte 100 g rybářských řezů, překryjte listem salátu, okurkou na hranolky, ředkvičkami na plátky a přiklopte horní částí kaiserky.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod