Bio kaiserka s rybářskými řezy a koprovou majonézou
Ingredience
300 ml | majonézy |
2 | jarní cibulky |
3 | snítky kopru |
1 | citron |
sůl | |
pepř | |
4 | bio kaiserky |
400 g | rybářských řezů v oleji |
1 | salátová okurka |
1 | svazek ředkviček |
Postup přípravy
1. V misce promíchejte majonézu, jarní cibulku nakrájenou na kolečka, nasekaný kopr, trošku citronové šťávy a špetku soli a pepře.
2. Bio kaiserky přepulte, vnitřní strany potřete vyšší vrstvou koprové majonézy. Na každou spodní část pak rozložte 100 g rybářských řezů, překryjte listem salátu, okurkou na hranolky, ředkvičkami na plátky a přiklopte horní částí kaiserky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY