Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Bio kaiserka s rybářskými řezy a koprovou majonézou

Bio kaiserka s rybářskými řezy a koprovou majonézou

Ingredience

300 ml majonézy
2 jarní cibulky
3 snítky kopru
1 citron
sůl
pepř
4 bio kaiserky
400 g rybářských řezů v oleji
1 salátová okurka
1 svazek ředkviček

Postup přípravy

1. V misce promíchejte majonézu, jarní cibulku nakrájenou na kolečka, nasekaný kopr, trošku citronové šťávy a špetku soli a pepře.

2. Bio kaiserky přepulte, vnitřní strany potřete vyšší vrstvou koprové majonézy. Na každou spodní část pak rozložte 100 g rybářských řezů, překryjte listem salátu, okurkou na hranolky, ředkvičkami na plátky a přiklopte horní částí kaiserky.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty