Bio hovězí kuličky s rýžovým salátem
Ingredience
240 g | rýže basmati bílé NP Bio |
460 g | hovězího polotovaru NP Bio |
1 | vejce NP Bio |
1 | lžička bio kari koření |
1 | lžička římského kmínu |
sůl | |
2 cm | zázvoru |
1 | bio brokolice |
pepř | |
hrst petrželky |
Postup přípravy
1. Rýži propláchněte pod tekoucí vodou a uvařte dle návodu na obalu. Hovězí maso dejte do mísy, přidejte vejce, kari, římský kmín a sůl. Vše promíchejte a ze směsi vytvarujte stejně velké kuličky.
2. Na tuku v pánvi opečte postupně všechny masové kuličky. Kuličky vyndejte na talíř s papírovým ubrouskem, aby nasákl přebytečnou mastnotu.
3. Zázvor oloupejte a nastrouhejte. Brokolici opláchněte a nakrájejte na malé růžičky. Osolte, opepřete a spolu se zázvorem opražte zprudka na pánvi. Pak spolu se slaninou přidejte k rýži a vše promíchejte.
4. Do 4 obědových krabiček rozdělte rýži s brokolicí, vložte masové kuličky a ozdobte petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY