Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bio cuketová polévka s obloženým chlebíčkem

Další recepty a články

Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s...
Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s červenou...
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se...
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se zeleninou
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se...
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se ztraceným...

Bio cuketová polévka s obloženým chlebíčkem

Co budete potřebovat

2 cukety NP Bio
1 žlutá cibule NP Bio
2 stroužky česneku NP Bio
3 lžíce olivového oleje NP Bio
sůl, pepř
1 lžička sušeného bio tymiánu
200 g sterilované kukuřice NP Bio
1 červená cibule
30 g bio másla
1 lžíce javorového sirupu NP Bio
4 plátky proteinového chleba s kysaným zelím NP Bio
160 g hummusu NP Bio
240 g cherry rajčat NP Bio
hrst mikrobylinek

Jak na to?

1. Cukety dobře omyjte, podélně rozkrojte a pak nakrájejte na tenká půlkolečka. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky, oloupené stroužky česneku prolisujte.

2. Do většího hrnce vlijte olej a rozpalte ho. Vsypte cuketu, cibuli a česnek a vše orestujte. Osolte a opepřete. Zalijte 1,5 litrem vody a přiveďte k varu. Vařte 12 minut.

3. Kukuřici slijte z nálevu a přidejte do polévky. Vše rozmixujte do krémové konzistence tyčovým mixérem.

4. Červenou cibuli oloupejte a nakájejte na proužky. Na pánvi rozpalte máslo a vsypte cibuli. Osolte, opepřete a zalijte sirupem. Za stálého míchání nechte cibuli zkaramelizovat a pak hned přendejte do misky, kde ji nechte vychladnout.

5. Plátky proteinového bio chleba natřete hummusem. Cherry rajčátka omyjte a nakrájejte na plátky a chleby jimi ozdobte. Navrch přidejte karamelizovanou cibulku a mikrobylinky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bio cuketová polévka s obloženým chlebíčkem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Polévky Něco lehkého Vegetariánské Magazín 9/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 cukety NP Bio
1 žlutá cibule NP Bio
2 stroužky česneku NP Bio
3 lžíce olivového oleje NP Bio
sůl, pepř
1 lžička sušeného bio tymiánu
200 g sterilované kukuřice NP Bio
1 červená cibule
30 g bio másla
1 lžíce javorového sirupu NP Bio
4 plátky proteinového chleba s kysaným zelím NP Bio
160 g hummusu NP Bio
240 g cherry rajčat NP Bio
hrst mikrobylinek

Jak na to?

1. Cukety dobře omyjte, podélně rozkrojte a pak nakrájejte na tenká půlkolečka. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky, oloupené stroužky česneku prolisujte.

2. Do většího hrnce vlijte olej a rozpalte ho. Vsypte cuketu, cibuli a česnek a vše orestujte. Osolte a opepřete. Zalijte 1,5 litrem vody a přiveďte k varu. Vařte 12 minut.

3. Kukuřici slijte z nálevu a přidejte do polévky. Vše rozmixujte do krémové konzistence tyčovým mixérem.

4. Červenou cibuli oloupejte a nakájejte na proužky. Na pánvi rozpalte máslo a vsypte cibuli. Osolte, opepřete a zalijte sirupem. Za stálého míchání nechte cibuli zkaramelizovat a pak hned přendejte do misky, kde ji nechte vychladnout.

5. Plátky proteinového bio chleba natřete hummusem. Cherry rajčátka omyjte a nakrájejte na plátky a chleby jimi ozdobte. Navrch přidejte karamelizovanou cibulku a mikrobylinky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s červenou...
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se zeleninou
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se ztraceným...

Inspirujte se podobnými recepty